Rolünü Serenay'a kaptıran Özge Özpirinçci: "Kıvanç çok güzel söyledi"

İlk bölümü ekrana gelecek olan "Aile" dizisinde canlandıracağı rolü son anda güzel oyuncu Serenay Sarıkaya'ya kaptıran Özge Özpirinçci dün akşam Sarıyer'de bulunan bir mekandan çıkarken görüntülendi.

Rolünü Serenay'a kaptıran Özge Özpirinçci: "Kıvanç çok güzel söyledi"

Eşi Burak Yamantürk ve yakın arkadaşı Umut Evirgen ile birlikte yemek yiyen Özge Özpirinçci, muhabirlerin sorularına yanıt verdi.

Rolünü Serenay'a kaptıran Özge Özpirinçci: "Kıvanç çok güzel söyledi"


Habertürk'ten Volkan Özdemir'in haberine göre 
Özge Özpirinçci yaşanan deprem felaketi ile ilgili, "Sesimiz yüksek çıkıyor. Daha da yüksek çıkacak. Toplanan yardımların gerekli yerlere ulaşması için elimizden geleni yapıyoruz. AHBAP Derneği ve oradaki tanıdıklarımızla iş birliği içindeyiz. Çok zor bir süreç yaşandı ve uzun sürecek bunun iyileşmesi... İnşallah hep birlikte tekrar ayağa kalkacağız" ifadelerini kullandı.



Rolünü Serenay'a kaptıran Özge Özpirinçci: "Kıvanç çok güzel söyledi" - Resim : 2


Oyuncu, sosyal medyada yapılan, "Normalleşelim mi?" anketleri ile ilgili ise, "Ben sosyal medyaya mesafeli davranmaya çalışan birisiyim. İçinden gelen ne isterse yapsın. Birbirimizin kusurlarına değil de ortak noktalarımıza odaklanma zamanı. Bireysel olarak değil ama toplum olarak farkındalık yaratma taraftarıyım. Kıvanç Tatlıtuğ, çok güzel söyledi. Birbirimize sarılalım gerçekten. Gönüllü olmak bana çok iyi geldi" ifadelerini kullandı.

KIVANÇ TATLITUĞ NE DEMİŞTİ?

Afet bölgelerine yardım amaçlı 1 milyon 150 bin TL bağışta bulunan Kıvanç Tatlıtuğ, "Birbirimize sımsıkı sarılalım olur mu?" diyerek, birlik ve beraberlik mesajı vermişti.

Rolünü Serenay'a kaptıran Özge Özpirinçci: "Kıvanç çok güzel söyledi" - Resim : 3