Sette aşk yaşayan evli yönetmen ile evli kadın oyuncu kim?

Magazin dünyasında bomba etkisi yaratan 'Sette yasak aşk' haberinde yeni gelişmeler yaşandı.

Sette aşk yaşayan evli yönetmen ile evli kadın oyuncu kim?

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın magazin gündemine yön veren haberi üzerine fikri takip yapan Gülşen Yüksel Salt ve Müge Dağıstanlı Erdoğan çarpıcı ipuçları vererek şu ifadeleri kullandı:

"Kadın başrol çok tanınmış biri. İlk baştan bu yana hep başrol. Evliliğinin güzel gittiğini biliyorduk demek ki sorunlar var. Eşini arkadaşlarına şikayet etmesi çok şaşırtıcı. Biz kendisi hakkında haber yaptığımızda yakın çevresinden 'Adam kadına şiirler yazıyor. Çok mutlular' yorumları geliyordu.

Sette çalışan 150 kişi karavandaki o samimiyetten haberdar olmuş. Kulağımıza birçok detay geliyor. Yakında o dizide yönetmen veya oyunculuğu değişikliği yaşanırsa şaşırmayız"

Öte yandan Takvim Gazetesi'nin haberine göre sosyal medyaya damga vuran bu isimsiz haber üzerine herkes tahminini açıkça Twitter ve Instagram'da yazmaya başladı.

Ortada birçok evli kadın ile evli yönetmenin ismi geçmeye başladı; birçok kişinin de kuşkusuz günahı alındı.

Bir sosyal medya kullanıcısı Instagram'da bahsi geçen skandala adı karışanların Deniz Baysal Yurtçu ile Burak Arlıer'in olduğunu yazdı.

Bu çirkin yorum karşısında küplere binen güzel oyuncu, öfkesini şöyle dile getirdi: "Siz neye dayanarak bize bu iftirayı atabiliyorsunuz? Biri isim vermeden haber yapıyor; siz de burada cadı avına mı çıkıyorsunuz!"

"Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa" programında ismi verilmeyen kadın oyuncunun Deniz Baysal olmadığı bir başka isim olduğu söylendi.


Sette aşk yaşayan evli yönetmen ile evli kadın oyuncu kim?


Deniz Baysal'ın müzisyen Barış Yurtçu ile mutlu bir evliliği var.