Shakira intikam yeminini bozmuyor

Geçtiğimiz yıl olaylı bir şekilde ayrılan Shakira ve Pique arasında sular yakın zamanda durulacak gibi durmuyor. Dünyaca ünlü şarkıcı yeni klibinde yine Pique'yi hedef aldı.

Shakira intikam yeminini bozmuyor

Sözcü Gazetesi'nin haberine göre Haziran 2022’de yollarını ayıran Shakira ve Gerard Pique, o zamandan beri birbirlerine şarkılar ve yer aldıkları canlı yayınlar aracılığıyla sert göndermelerde bulunuyorlar.


Shakira intikam yeminini bozmuyor


Ayrılık sonrası Shakira, Shakira Bzrp Music Sessions 53 ile çıkış yaparken şarkının sözleri günlerce konuşuldu.

Shakira intikam yeminini bozmuyor - Resim : 2


Ünlü şarkıcı adeta sözlerde Pique'yi yerden yere vurdu.

“Beynini de biraz çalıştır”, “Ben iki 22'lik değerindeyim”, “Ferrari'yi Twingo ile takas ettin”, “Rolex'i Casio'yla takas ettin” gibi sözlere sahip olan Shakira'ya yanıt Pique'den gecikmedi ve yaptığı bir internet yayınında takım arkadaşlarıyla Casio saatler takarak ünlü şarkıcıya cevap verdi.


Shakira intikam yeminini bozmuyor - Resim : 3

Shakira, son müzik videosunda da eski sevgilisine son darbeyi vurdu. Videonun sonlarına doğru kamera, çocuklarının uzun süredir bakıcısı olan Lili Melgar’ı gösteriyor. Ve hatta Shakira, şarkıda “Lili Melgar, bu şarkı sana gelsin, sana tazminat ödemediler” sözlerine yer veriyor.

Shakira intikam yeminini bozmuyor - Resim : 4


Shakira’nın bu hamlesinin nedeni ise kendisini Pique’nin sadakatsizliği konusunda uyaran kişinin Melgar olması.

Hatta bu durum üzerine Pique, Melgar’ı kovuyor.

Shakira’nın şarkı sözlerine şimdiye kadar katıldığı yayınlarla bir şekilde cevap veren Pique’nin klipten sonraki hamlesi merakla bekleniyor.


Shakira intikam yeminini bozmuyor - Resim : 5