Shakira'dan şaşırtan Piqué itirafı: "Beni aşağıya çekiyordu"

Dünyaca ünlü şarkıcı Shakira, özel hayatıyla ilgili samimi açıklamalar yaparak dikkat çekti. Yıldız isim, Gerard Piqué'den ayrıldıktan sonra kariyerinde ilerlediğini düşünüyor.

Shakira'dan şaşırtan Piqué itirafı: "Beni aşağıya çekiyordu"

Sözcü Gazetesi'nin haberine göre iki yıl önce olaylı bir şekilde iki çocuğunun babası Gerard Piqué ile ayrılan Shakira, özel hayatıyla ilgili konuştu.

Ünlü şarkıcı, Piqué tarafından aldatıldıktan sonra kendini kariyerine vermiş ve birbiri ardına çıkardığı intikam şarkılarıyla listelerin zirvesinde olmayı başarmıştı.



Shakira'dan şaşırtan Piqué itirafı: "Beni aşağıya çekiyordu"


Shakira, verdiği son röportajda da hayatında birinin olmamasının iyi olduğunu, çünkü bunun onu aşağı çektiğini söylüyor.

Özellikle iki çocuğunu paylaştığı eski kocası Gerard Piqué'den ayrıldığı için müzik kariyerinin geliştiğini düşünüyor.


Shakira'dan şaşırtan Piqué itirafı: "Beni aşağıya çekiyordu" - Resim : 2


Shakira, "Bir bakıma kocamın olmaması iyi bir şey. Nedenini bilmiyorum, bu beni aşağıya çekiyordu" diyor.

Shakira, Barselona'da evlilik hayatı yaşadığı dönemde müzik üzerinde çalışmanın onun için zor olduğunu da belirtti: "Bu bir tür aşk-nefret ilişkisi gibiydi çünkü ne zaman işimi yapmak için stüdyoya çekilmek zorunda kalsam başarısız oluyordum. Ailemi başıboş bıraktığımı hissediyordum. Bundan gerçekten keyif almadığım zamanlar oldu. Biliyor musun, suçluluk hissettim. Parçalanmış hissettim."



Shakira'dan şaşırtan Piqué itirafı: "Beni aşağıya çekiyordu" - Resim : 3


Ancak Piqué'den ayrıldıktan sonra oğullarıyla birlikte Miami'ye taşındığından beri her şeyin tamamen farklı olduğunu ekliyor: "Artık çalışmak istiyorum. Şarkı yazmak istiyorum. Müzik yapmak istiyorum. Bu daha önce hissetmediğim bir ihtiyaç. Kırılan parçalarımı toplayıp sonra hepsini bir araya getirmem gerekiyordu ve müzik benim için birleştirici oldu."