Sözcü CHP Genel Merkezi'ne sordu: "Medyada kimlere para verdiniz?"

CHP Muğla İl Başkanı Hüseyin Erol, başta Sözcü TV olmak üzere muhalif kanalları CHP'den para almakla suçlamıştı.

Sözcü CHP Genel Merkezi'ne sordu: "Medyada kimlere para verdiniz?"

CHP Muğla İl Başkanı Hüseyin Erol, başta Sözcü TV olmak üzere muhalif kanalları CHP'den para almakla suçlamıştı. Sözcü Gazetesi bugün, CHP'ye çağrı yaptı:

"CHP Muğla İl Başkanı Hüseyin Erol, başta Sözcü TV olmak üzere muhalif kanalları CHP'den para almakla suçlayıp 'ihanet çetesi' dedi. 

Çağrımız, CHP'yi zan altıında bırakan bu iftirayı genel başkana ve genel merkeze sormanızdır. Kime, ne kadar ödenmiş, açıklasınlar.

Kamuoyu aydınlansın."

NE OLMUŞTU?

Partililerle bayramlaşma için Muğla’nın Köyceğiz ilçesine gelen CHP Muğla İl Başkanı Hüseyin Erol konuşmasında şu ifadeleri kullanmıştı:

“Cumhurbaşkanlığı seçiminde öncelikle Köyceğiz halkına, sonra bu görevi ve sorumluluğu üstlenen değerli partililerime il örgütü adına milletvekillerim adına çok teşekkür ediyorum. Şunu özellikle söylemek istiyorum. Halk TV, Sözcü TV ihanet çetesi arkadaşlar. Parayı Cumhuriyet Halk Partisi’nden alıyorlar, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanını milletvekillerimize, büyükşehir belediye başkanlarımıza kışkırtarak parti içinde sorgulama yaratmaya çalışıyorlar”