Suzan Tektaş'ın Buse Varol ile problemi bitmiyor! Şoke eden beğeni!

Alişan'ın annesi Suzan Tektaş'ın "Buse bana nedense son krizden sonra samimi gelmiyor. Sanki fırsatı bulunca gidecekmiş gibi duruyor" şeklindeki yorumu beğenmesi herkesi şoke etti.

Suzan Tektaş'ın Buse Varol ile problemi bitmiyor! Şoke eden beğeni!

Beyaz TV'de ekrana gelen "Söylemezsem Olmaz" programında Suzan Tektaş'ın, gelini Buse Varol ile ilgili yazılan olumsuz bir yorumu beğenmesi masaya yatırıldı.

Suzan Tektaş'ın Buse Varol ile problemi bitmiyor! Şoke eden beğeni!

 

Pınar Eliçe "Buse ile Suzan Hanım arasındaki mevzuyu tam olarak bilebilmemiz mümkün değil. Oğlunun vefatından sonra kaynaklanan bir durum oldu. Dışarıdan gözlemlediğim kadarıyla bir şeyler söyleyebiliyorum. İç dinamikleri bilebilmemizin imkanı yok. Öncelikle gencecik, aslan gibi bir evlat hayatını kaybetti. Herkes bir gün hayatlarına devam edecek ama 'Ağlarsa anam ağlar, gerisi yalan ağlar' demişler. Bir anne olarak Suzan Hanım'ın yaşadığı acıyı anlayabiliyoruz. Allah hiç kimseye yaşatmasın.

Gördüğüm kadarıyla Alişan'da annesi ve Buse'yi bir araya getirme derdinde değil. Pek bir araya getirmek istemiyor. Bence doğrusunu yapıyor. Annenin büyük bir kırgınlığı var. Bu kırgınlığın altında başka bir şey var." yorumunda bulunurken aileye yakın bir kaynaktan bilgiyi dile getirdiğini söyleyen Ebru Şancı ise "Merhum kardeşinin eşi; eşinin vefatından sonra Buse ile kendisini kıyaslama durumuna girmiş. Ona alınan bana da alınsın gibi bir durumu varmış. İş başka boyutlara geçmiş. Altında lüks bir cip varken daha da lüks bir cip istemiş. Ben de Buse'nin yerinde olsam gıcık kapardım. Kayınvalide olarak oğlunun boşanmasından mutlu mu olacak? Bu yazılan olumsuz yorumu beğenmemesi gerekiyor. Bana yapılsa çok bozulurdum" şeklinde konuştu.

Bircan Bali'de kendisine gelen bir mesajı paylaşarak, Alişan'ın kazançlarından yüklü bir miktarın kardeşinin eşine yollandığını ifade etti.


Suzan Tektaş'ın Buse Varol ile problemi bitmiyor! Şoke eden beğeni! - Resim : 2