Tiyatro oyunu "Amadeus" Anadolu turnesine çıkıyor

4 yıldır büyük ilgi gören “Amadeus” oyunu, 16-17 Ağustos tarihlerinde Ankara’dan başlayacak turne kapsamında tiyatroseverlerle buluşacak.

Tiyatro oyunu "Amadeus" Anadolu turnesine çıkıyor

Birsen Altuntaş'ın haberine göre “Amadeus” oyunu 4 yıldır Çolpan İlhan & Sadri Alışık Tiyatrosu ve Piu Entertainment iş birliği sahneleniyor ve kapalı gişe oynanıyor.

Peter Shaffer’in yazdığı, 18. yüzyılda Viyana’da yaşayan efsane besteciler Wolfgang Amadeus Mozart ile Antonio Salieri’nin etkileyici hikâyesini anlatan oyun Anadolu turnesine çıkıyor.

Turne 16-17 Ağustos tarihlerinde Ankara’dan başlayacak ve Bursa, Antalya ve İzmir’de devam edecek.


Tiyatro oyunu "Amadeus" Anadolu turnesine çıkıyor


Salieri karakterini Selçuk Yöntem;  Amadeus’u ise Tansu Biçer’in canlandırdığı oyunda, Costanze‘a Ankara ve Bursa’da Özlem Öçalmaz, Antalya ve İzmir’de ise Dilan Çiçek Deniz hayat verecek.


Tiyatro oyunu "Amadeus" Anadolu turnesine çıkıyor - Resim : 2


Öte yandan usta yönetmen Işıl Kasapoğlu rejisiyle tiyatroseverlerle buluşan Amadeus, 10 Ekim’de 5’inci sezona İstanbul Zorlu PSM’deMerhaba” diyecek.

Amedeus, kalabalık oyuncu kadrosu, sahne önünde 35, sahne arkasında 35 kişiden oluşan toplam 70 kişilik dev ekibiyle 4 sezondur en çok ses getiren prodüksiyonlarından biri olma özelliğini taşıyor.