Tokat olayıyla gündeme gelen ünlü çift hakkında şaşırtan gerçek

ABD'li aktris Jada Pinkett Smith, 94. Oscar Ödül Töreni'nde eşi Will Smith'in, kendisine yapılan bir şaka uğruna komedyen Chris Rock'a tokat atmasıyla gündeme gelmişti. Evliliğiyle ilgili açıklama yapan Pinkett Smith bir kere daha gündeme oturdu.

Tokat olayıyla gündeme gelen ünlü çift hakkında şaşırtan gerçek

Sözcü Gazetesi'nin haberine göre 52 yaşındaki ünlü aktris Jada Pinkett Smith, People’a yaptığı açıklamada, kendisinin ve kocası Will Smith’in yedi yıl önce gizlice ayrıldıklarını açıkladı.

Ünlü oyuncu, aslında 2016’dan beri ayrı olduklarını ve evlendikleri yıl olan 1997’den beri hâlâ evliliklerinin geleceğinin nasıl olacağını “anlamaya” çalıştığını itiraf etti.

55 yaşındaki Smith ile evliliklerinin neden bozulduğunu da açıklayan aktris, “2016’ya geldiğimizde denemekten yorulmuştuk. Sanırım ikimiz de hâlâ diğer kişinin nasıl olması gerektiğine dair fantezimizde takılı kalmıştık.” dedi.


Tokat olayıyla gündeme gelen ünlü çift hakkında şaşırtan gerçek


2020 yılında şarkıcı August Alsina ile ilişkisi olduğunu itiraf eden Pinkett Smith, yasal olarak boşanmayı düşündüğünü ancak bunu asla gerçekleştiremeyeceğini söyledi ve “Boşanmamız için asla bir neden olmayacağına dair bir söz verdim. Ne olursa olsun uğraşacağız. Ve ben bu sözü bozamadım.” diye ekledi.

Ayrı yaşadıklarını söyleyen Pinkett Smith, evliliklerinin geleceği hakkında kalıcı bir karar alınmadığını belirterek, “Bu konuyu çözmeye çalıştıklarını” açıkladı.

NE OLMUŞTU?

27 Mart 2022'de gerçekleşen 94. Oscar Ödülleri’ne, komedyen Chris Rock’ın yaptığı bir şakaya Jada Pinkett Smith'in eşi Will Smith’in verdiği tepki damgasını vurmuştu.


 

Jada Pinkett Smith’in alopesi nedeniyle saçlarını kazıtmasını, Demi Moore’un G.I. Jane filmindeki imajına benzeten Chris Rock, “Jada, seni seviyorum, G.I. Jane 2 filmini görmek için sabırsızlanıyorum” demişti.

Bu şakaya salondakiler ve eşi ünlü aktör Will Smith gülerken Jada Pinkett Smith gözlerini devirmişti. Eşinin şakadan hoşlanmadığını gören Will Smith de sahneye çıkarak Chris Rock’ı tokatlamıştı. Sonrasında yerine oturduğunda da Rock’ı “eşinin adını ağzına almaması” yönünde uyarmıştı.