Ünlü isimler Maldivler'i komşu kapısı yaptı

Serenay Sarıkaya'dan Ebru Şallı'ya kadar birçok isim, son haftalarda Maldivler'e akın etti. Otel fiyatlarının gecelik 5 ile 150 bin TL arasında değiştiği Maldivler'e Türk Hava Yolları'nın direkt uçuşları da büyük oranda dolu.

Ünlü isimler Maldivler'i komşu kapısı yaptı

Takvim Gazetesi'nin haberine göre seyahat alışkanlıkları değişen ünlü isimler, son dönemde rotalarını Maldivler'e çevirdi.

Serenay Sarıkaya, modacı Gülnur Güneş ve sosyetik Selma Çilek'in geçtiğimiz haftalarda tatil yaptığı Maldivler, yine Türkler ile dolup taştı. Sosyetik Rachel Araz ile Dila Tarkan, Ebru Şallı ve oyuncu Nilay Cafer, egzotik cennette şu anda tatil yapan sadece birkaç isim…

Beş yıldızlı otellerdeki oda fiyatlarının gecelik 5 bin TL'den başlayıp 150 bin TL'ye kadar çıktığı bu egzotik ülke, Türkler tarafından adeta komşu kapısı yapıldı.

SADECE ULAŞIM EN AZ 10 BİN TL

Sadece ünlü isimler değil birçok tatil tutkunu da bu soğuk günlerden bunalıp sıcaklığın 30 dereceyi bulduğu Maldivler'e gidince uçaklar doldu.

Türk Hava Yolları'nın gidiş-dönüşün en az 10 bin TL olduğu Maldivler'e direkt uçuşlarına bakıldığında görülen 'dolu' ibareleri ise "Türkler, Maldivler'i işgal etti" dedirtti. Maldivler'e girmek için Covid-19 testi yaptırmak zorunlu. Uçak öncesi 24 saat içinde de test sonucu negatif çıkmalı. Bu nedenle tatil severler, buraya seyahati güvenli buluyor…

UÇAKLARDA YER KALMADI

Türk Hava Yolları'nın sitesinden Maldivler uçuşu arandığında, egzotik adaya olan dolu uçuşların fazlalığıyla açıkça görülüyor.

ZENGİNE HER MEVSİM YAZ

Rachel Araz Kiresepi, egzotik cennete yaş gününü kutlamak için gitmişti. Ebru Şallı ile Uğur Akkuş, Maldivler'deki Four Season Landaa Giraavaru Otel'in geceliği 35 bin TL olan okyanus üzerindeki villasında kalıyor.

Sosyetik Dila Tarkan, sevgilisi Dağhan Doğruer ile Maldivler'de keyif çatıyor.

Güzel oyuncu Nilay Cafer, arkadaşlarıyla Maldivler'de denizin tadını çıkartıyor.