Ünlü isimler sandık başına koştu! Serenay Sarıkaya tarzıyla dikkat çekti

Serenay Sarıkaya spor tarzını konuşturarak tüm gözleri üzerine topladı. Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, oyunu kullanmak geldiği okulda spor tarzıyla dikkat çekti.

Ünlü isimler sandık başına koştu! Serenay Sarıkaya tarzıyla dikkat çekti

Serenay Sarıkaya Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turunda Beşiktaş Tevfik Fikret İlkokulu'nda oyunu 1059 numaralı sandıkta kullandı.

Sabah erken gelen Sarıkaya, spor tarzı ile dikkat çekti.


Ünlü isimler sandık başına koştu! Serenay Sarıkaya tarzıyla dikkat çekti


Şapkası, kulaklığı ve gözlükleri ile oy kullanmaya gelen Sarıkaya, mini şortu ile oyu kullandıktan sonra hızla uzaklaştı.

HEYECAN YAPTI!

Şarkıcı Zeynep Bastık, Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turunda İstanbul Topkapı Üniversitesi'nde oyunu kullandı. 1227 numaralı sandıkta oy atan Bastık, mührü kabinde unuttu. Güzel şarkıcı, sandık görevlilerinin uyarısıyla mührü kabinden alarak yetkililere teslim etti.


Ünlü isimler sandık başına koştu! Serenay Sarıkaya tarzıyla dikkat çekti - Resim : 2


FOTOĞRAF SIRASI


Engin Altan Düzyatan ve eşi Neslişah Düzyatan, oyunu kullanmak üzere Acarkent'te bir koleje geldi. Düzyatan, oy kullanmaya okula girerken hayranlarının yoğun ilgisi ile karşılaştı. Yerli ve İspanyol hayranları Düzyatan ile fotoğraf çektirdi. Düzyatan "Oyumuzu kullandık. Herkes için hayırlısı olsun." dedi.


Ünlü isimler sandık başına koştu! Serenay Sarıkaya tarzıyla dikkat çekti - Resim : 3

 

YOĞUN İLGİ

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, eşi Başak Dizer ile birlikte Göktürk'te Nejat Sabuncu İlkokulu'nda oyunu kullandı. Tatlıtuğ'u seven vatandaşlar ise fotoğraf çektirdi.

Ünlü isimler sandık başına koştu! Serenay Sarıkaya tarzıyla dikkat çekti - Resim : 4


Tatlıtuğ çifti, daha sonra okuldan ayrıldı.

ANNE OLMAK İSTİYOR

Bensu Soral ve Hakan Baş çifti, oylarını Beykoz'da bir okulda kullandı. Çıkışta soruları yanıtlayan Soral, "Vatandaşlık görevimizi yerine getirdik, hepimiz için hayırlısı olsun. Teyzelik de çok güzel gidiyor, hep söylüyorlardı. Biz de çocuk sahibi olmayı çok istiyoruz, her şey kısmet..." dedi.

 

Ünlü isimler sandık başına koştu! Serenay Sarıkaya tarzıyla dikkat çekti - Resim : 5