Ünlü sosyal medya fenomeni beğeni almak uğruna canından oldu!

Fransız ekstrem spor tutkunu Remi Lucidi, dünyayı dolaşıp gökdelenlerin tepesinden fotoğraflarını paylaşıyordu ancak Hong Kong'daki son macerasında dengesini kaybedip düşerek can verdi.

Ünlü sosyal medya fenomeni beğeni almak uğruna canından oldu!

Sözcü Gazetesi'nin haberine göre dünyanın birçok ülkesinde yüksek binalara tırmanarak fotoğraflarını Instagram’da paylaşan Fransız ekstrem spor tutkunu Remi Lucidi, son macerasında korkunç şekilde can verdi.

30 yaşındaki Fransız Lucidi, Hong Kong’da 220 metre yüksekliğindeki 68 katlı Tregunter Kulesi’nin en tepesinde fotoğrafını çekmeye çalışırken dengesini kaybederek gökdelenden düştü.

Fransız adamın, gökdelene girmek için güvenlik görevlilerine binada yaşayan bir arkadaşını görmeye geldiğini söylediği bildirildi.

Sosyal medyada “Remi Enigma” adıyla tanınan adamın son anlarına tanıklık eden gökdelendeki bir temizlik görevlisi, Lucidi’nin düşmeden önce camlara vurarak içeri girmek için yardım istediğini anlattı.

Ünlü sosyal medya fenomeni beğeni almak uğruna canından oldu!



Kamera kayıtlarında maceraperest adamın 49. kata asansörle çıktıktan sonra 68. kata kadar merdivenleri tırmandığı, çatıdaki kilitli pencereyi zorla açarak metrelerce yüksekten fotoğrafını çekmeye çalıştığı tespit edildi.

Polis, can veren adamın fotoğraf makinesinde gökdelenlerin tepesinde çekilmiş foroğraflarını buldu.



Ünlü sosyal medya fenomeni beğeni almak uğruna canından oldu! - Resim : 2


Lucidi’nin 4000’den fazla takipçiye sahip sosyal medya hesabında da Dubai, Bulgaristan ve Fransa gibi ülkelerde yüksek binalarda ve köprülerde çekilmiş çok sayıda fotoğrafı ve videosu yer alıyor.


Ünlü sosyal medya fenomeni beğeni almak uğruna canından oldu! - Resim : 3


Lucidi’nin gökdelenlere herhangi bir ip kullanmadan ve önlem almadan tırmandığı belirtildi.

Birçok kişi Remi Lucidi’nin sosyal medyadaki fotoğraflarının altında başsağlığı mesajları paylaştı.

Fransız adamın Hong Kong’da kaldığı hostelin sahibi de, “Çok sağlıklı ve neşeli biriydi. Bana dağa tırmanmaya geldiğini söylemişti” açıklamasını yaptı.