Zaferin Rengi filminin galası yapıldı

Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen galaya Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, yönetim kurulu üyeleri, sarı-lacivertli kulüp bünyesinde çeşitli branşlarda yer alan sporcular, Fenerbahçe kulübünün bazı eski futbolcuları, oyuncu ve teknik ekip kadrosu katıldı.

Zaferin Rengi filminin galası yapıldı

Fenerbahçe'nin en önemli futbol başarılarından biri olan General Harington Kupası'nın hikayesinin yanı sıra Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde Anadolu'da başlatılan milli mücadelenin, işgal altındaki İstanbul'da büyümesini ve futbol zaferleriyle kenetlenip, moral bulan Türk halkının bağımsızlık için direnişini konu alan Zaferin Rengi filminin galası yapıldı. Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen galaya Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, yönetim kurulu üyeleri, sarı-lacivertli kulüp bünyesinde çeşitli branşlarda yer alan sporcular, Fenerbahçe kulübünün bazı eski futbolcuları, oyuncu ve teknik ekip kadrosu katıldı.



Zaferin Rengi filminin galası yapıldı


Gala öncesinde Fenerbahçeli futbolcu İrfan Can Kahveci, Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu Eski Başkanı Vefa Küçük ve Saran Medya Sahibi iş insanı Başkanı Sadettin Saran açıklamalarda bulundu.

İRFAN CAN KAHVECİ: "ÖZEL OYUNCULARIN ÖNDERLİĞİNDEKİ BU FİLMİ İZLEMEK İÇİN HEYECANLIYIZ"

Milli futbolcu İrfan Can Kahveci, film için çok heyecanlı olduğunu belirterek, "Hem tarihimizin hem de Fenerbahçe tarihinin en önemli günlerini, en önemli zaferini anlatan filme geldik. Biz de çok heyecanlıyız. Çok özel oyuncular var. Bazıları da arkadaşlarımız. Onlar olduğu için ayrı heyecanlıyız. Kubilay ile sürekli konuşuyoruz. Nejat ağabeyimizi de maçlarda görüyoruz. Biz de onlara destek vermek için geldik" diye konuştu. Kahveci, hafta sonu oynayacakları Çaykur Rizespor maçını kazanmak için sahaya çıkacaklarını da sözlerine ekledi.

ÜSTÜNDAĞ: "GÜZEL BİR FİLM OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM"

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ise açıklamasında, "Heyecanla bekliyorum. Filmi de merak ediyorum. İnşallah güzel bir film olduğunu düşünüyorum. Sürprizi biz de bekliyoruz" ifadelerine yer verdi. Paris Olimpiyatları'nda altın madalya kazanmaları halinde Filenin Sultanları'nın elde ettiği başarıların da film olabileceğini belirten Üstündağ, "Göreve geldiğimizden bu yana çıtanın nereye yükseldiğini görüyoruz. Dolayısıyla belgeselimizi yaptık. Olimpiyat altını da geldiğinde bir filmi çekilir diye düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Eski Başkanı Vefa Küçük ise filmi heyecanla beklediğini, sezon sonunda Fenerbahçe'nin şampiyonluk ipini göğüsleyeceğine inandığını vurguladı.

SARAN'DAN YAYIN İHALESİ AÇIKLAMASI

Saran Medya sahibi iş insanı Sadettin Saran ise filmin gurur verici olduğunu belirtti. Süper Lig ve 1'inci Lig maçlarının yayın haklarını almak istediklerini belirten Saran, haziran ayında yapılacak olan Fenerbahçe Kulübü başkanlık seçimiyle alakalı olarak ise "Ali bey gerekeni söyledi Divan Kurulu'nda. Bu gece film için buradayız" diye konuştu.


Zaferin Rengi filminin galası yapıldı - Resim : 2


Gala öncesi, filmin yönetmeni Abdullah Oğuz ve oyuncu kadrosu, toplu bir fotoğraf verdi.

DHA