Zeynep Dizdar'dan şoke eden kürtaj itirafı!

Bir çok ünlü şarkıyı seslendiren şarkıcı Zeynep Dizdar, konuk olduğu programda çok şaşırtan açıklamalara imza attı. Zeynep Dizdar’ın yaptığı açıklamalar magazin gündemine bomba gibi düştü.

Zeynep Dizdar'dan şoke eden kürtaj itirafı!

‘Vazgeç Gönül’, ‘İlle de Sen’, ‘Zehir Gibi’ ‘Sana Güvenmiyorum’ gibi popüler eserlerle en çok ses getiren isimlerden biri olan Zeynep Dizdar, uzun süredir ekranlarda yer almıyordu.

Haberler.com'da Gökay Kalaycıoğlu’na misafir olan Dizdar, “İlk cinselliğini yaşadığın insan?” sorusuna karşılık “Gözümü açtığım insan başka ne diyeyim. Haberim bile yoktu ben öpüşerek çocuk olduğunu zannediyordum kaç yaşıma kadar” cevabını vererek o kişinin Ümit Sayın olduğunu belirtti.


 

Ümit Sayın’dan hamile olduğunu ve evlenmedikleri için çocuğunu aldırmak zorunda kaldığını söyleyen Dizdar, “Evlenseydik 25 yaşında bir çocuğumuz olabilirdi” itirafında bulundu.

Ümit Sayın ile 25 yıl önceki beraberliğinden bahseden Zeynep Dizdar, “Ümit beni 2 yıl düzenli aldatmış, benden ayrıldıktan sonra intiharı düşündü” sözlerini paylaşırken, hamile kaldıktan sonra çocuğunu aldırdığı için de pişmanlık duyduğunu dile getirdi.

ÜMİT SAYIN BU AÇIKLAMALARA NE DİYECEK?

Bugünlerde Eda Modoğlu ile oldukça mutlu bir evliliği olan, bir çocuk babası Ümit Sayın'ın uzun yıllar önce aşk yaşadığı Zeynep Dizdar'ın bu sözlerine ne diyeceği merak konusu oldu.


Zeynep Dizdar'dan şoke eden kürtaj itirafı!