Barış Arduç ve Tuba Büyüküstün'ü buluşturan filmden ilk kareler
Önceki pazar sete çıkan "Dehşet Bey" filmi iki gözde oyuncu Barış Arduç ve Tuba Büyüküstün'ü 'Dehşet Engiz 've 'Abide Hürriyet' rollerinde buluşturdu.
Birsen Altuntaş'ın haberine göre başrollerini Barış Arduç ve Tuba Büyüküstün’ün paylaştığı "Dehşet Bey" filminin çekimleri tüm hızıyla sürüyor.
Önceki pazar sete çıkan filmden ilk kareler paylaşıldı.
Yapımcılığını Royal Pictures’ın üstlendiği filmin yönetmen koltuğunda Mehmet Ada Öztekin oturuyor.
Aynı zamanda senaryoyu yazan Murat Menteş’e ait çizgi romandan uyarlanan projenin çekimlerinin Mayıs ayı sonunda bitmesi planlanıyor.
Filmin konusuna gelince Dehşet Engiz (Barış Arduç) Fedailer Ocağı adlı bir tetikçiler grubunun gözde üyesidir. Abide’ye (Tuba Büyüküstün) ilk gördüğü anda aşık olmuştur.
Grup üyeleri, çocukluktan itibaren takip edilerek seçilen, ailesi olmayan kişilerdir.
Milliyetçi bir teşkilata bağlı Ocak’ın temel kurallarından biri, fedailerin âşık olmaması, evlenmemesidir.
Oysa tüm karşı koyma çabalarına rağmen Dehşet, Abide’ye çoktan aşık olmuştur.
Bu aşk hikayesi beraberinde içinde bulunduğu örgütü ve onun varoluş felsefesini de sorgulamaya başladığı bir döngü başlatır.
Bu sorgulamanın bedeli herkes için ağır olacaktır…