Çağla Şıkel eski eşi Emre Altuğ'un uyarısına kulaklarını mı tıkadı?

Çağla Şıkel, geçtiğimiz günlerde yaklaşık 10 aydır birliktelik yaşadığı Nail Gönenli’yi oğulları Uzay ve Kuzey ile tanıştırmıştı. Evlenecekleri de konuşulan çiftin planları çıkmaza girebilir.

Çağla Şıkel eski eşi Emre Altuğ'un uyarısına kulaklarını mı tıkadı?

Takvim Gazetesi'nden Doğan Savaş'ın haberine göre Çağla Şıkel, iki çocuğunun babası Emre Altuğ'dan 2015 yılında boşandıktan sonra 8 yıllık aşk orucunu avukat Nail Gönenli ile bozmuştu. Uzun süre sonra aşkı bulan güzel mankenin ayakları yere değmiyordu.

İlişkilerinde çalkantılı dönemler geçirseler de hatta bir dönem kısa bir ayrılık süreci yaşasalarda yaklaşık 10 aydır birlikte olan çift, zaman zaman mutluluk pozları vermeyi de ihmal etmiyordu.



Çağla Şıkel eski eşi Emre Altuğ'un uyarısına kulaklarını mı tıkadı?


Yaz başında Gönenli'den ayrılan Şıkel, kısa bir süre sonra sevgilisiyle barıştı. Hatta bu süreçte sevgilisiyle Çeşme'de tatil yapan Gönenli, Şıkel'in boşandığı Emre Altuğ'dan olan çocukları Kuzey ve Uzay'la bile tanıştı.

SÖZLEŞME YİNE GÜNDEMDE!

Herkesin kısa sürede biteceğini düşündüğü ilişki 1 seneye yaklaşırken, evlilik dedikoduları da alıp başını gitti. Son derece ciddi olan ve birbirine çok aşık olan Şıkel ve Gönenli'nin evlilik kararı alıp almayacağı da merak konusu oldu.



Çağla Şıkel eski eşi Emre Altuğ'un uyarısına kulaklarını mı tıkadı? - Resim : 2

Emre Altuğ ve Şıkel boşandıktan sonra çocuklarının etkilenmemesi için "yeni sevgilileriyle görüntü vermeme" sözleşmesi imzaladıkları iddia edilse de Altuğ, güzel mankenin Gönenli ile ilişkisine onay verdiği öne sürülmüştü.

KARŞI ÇIKIYOR!

Aralarındaki bu sözleşme işi hala konuşulsa da, Şıkel'in evlilik haberleri boy gösterince oklar yine eski eşi Altuğ'a çevrildi. Çocuklarının annesinin ikinci bir evlilik yapmasına sıcak bakmadığı konuşulan Altuğ, çıkan bu dedikoduları şimdilik uzak kalıyor.



Çağla Şıkel eski eşi Emre Altuğ'un uyarısına kulaklarını mı tıkadı? - Resim : 3


Hatta Şıkel, Gönenli ile evlilik kararı alması durumunda bu konuyu eski eşi ve çocuklarıyla da konuşacağı iddialar arasında...