Demet Özdemir'in 'özel hayat' açıklaması olay oldu: "Vakti bittiğinde..."

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç, 1.5 yıllık beraberliklerini nikah masasına taşımış; 8 ayın sonunda boşanacaklarını duyurmuştu.

Demet Özdemir'in 'özel hayat' açıklaması olay oldu: "Vakti bittiğinde..."

Beyaz TV'de ekrana gelen "Söylemezsem Olmaz" programının haberine göre boşanmak için geri sayımda olan çiftten Demet Özdemir bekarlığa hızlı geçişi paylaşımlarına yansıdı.


Demet Özdemir'in 'özel hayat' açıklaması olay oldu: "Vakti bittiğinde..."

 

Ayrılık kararı aldıkları gün kulisten dans videoları paylaşan Özdemir'in geçtiğimiz günlerde yaptığı dans gösterisi de dikkat çekti.


Demet Özdemir'in 'özel hayat' açıklaması olay oldu: "Vakti bittiğinde..." - Resim : 2


Demet Özdemir son olarak eşiyle aralarında kıskançlık krizlerine sebep olduğu iddia edilen partneri Engin Akyürek ile dudak dudağa öpüşme sahnesi dizinin fragmanında verildi.

 

Demet Özdemir'in 'özel hayat' açıklaması olay oldu: "Vakti bittiğinde..." - Resim : 3


Oğuzhan Koç ise arkadaşı Murat Boz'un "Bir Yemin Ettim ki Dönemem" şarkısını seslendirdiği anlara sosyal medya hesabından yorum yaparak efkarlandı.



Demet Özdemir'in 'özel hayat' açıklaması olay oldu: "Vakti bittiğinde..." - Resim : 4


Bir dergi için objektif karşısına geçen Demet Özdemir ise özel hayat sorusuna, "Bu bir yolculuk. Bir yere kadar en iyi şekilde götürmeye çalışıyorsun. Vakti bittiğinde vedalaşıyorsun" yanıtını vererek Oğuzhan Koç'a kapılarını kapattığını net bir dille ifade etti.



Demet Özdemir'in 'özel hayat' açıklaması olay oldu: "Vakti bittiğinde..." - Resim : 5