Demet Şener ve İbrahim Kutluay arasında sular durulmuyor

Eski eşler Demet Şener ve eski eşi İbrahim Kutluay arasındaki nafaka krizi büyüyor. Şener, nafaka ödemek istemeyen Kutluay karşısında dik duruşunu sürdürmeye devam ediyor.

Demet Şener ve İbrahim Kutluay arasında sular durulmuyor

Takvim Gazetesi'nden Aydın Hamza'nın haberine göre Demet Şener, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi.


Demet Şener ve İbrahim Kutluay arasında sular durulmuyor



Eski eşi İbrahim Kutluay'la tekrar nafaka için davalık olan Şener, "O konuyla alakalı konuşmayayım, yargı sürecinde" dediği sırada gazetecilerin, "Siz daha çok para kazanıyor muşsunuz?" sözleri üzerine, "İşte buna çocuklar güler" dedi.



Demet Şener ve İbrahim Kutluay arasında sular durulmuyor - Resim : 2


Şener'in kirada oturduğu hatırlatılınca, "Hepsi ortada zaten... Ortaya da çıkacak. Mahkemeye bazı şeylerin sunulması gerekiyor ki, bundan feragat edilsin. Bu oyunun kuralları bu... Bende avukatıma bıraktım. 8 senedir böyle şeyler yaşıyoruz, keşke yaşamasak. Ben böyle gündeme gelmekten çok rahatsızım. Ama bu benim elimde olan bir şey değil hep karşı taraftan gelen bir şey" ifadelerini kullandı.



Demet Şener ve İbrahim Kutluay arasında sular durulmuyor - Resim : 3



KANUNEN GEÇERSİZ!


Ömer'in Real Madrid'den hiçbir ücret almadığını da söyleyen Şener, "Ömer'in velayeti bende... Eğer ki Ömer bir kulüp ile 18 yaşına kadar bir anlaşma imzalaması gerekirse, bunu ben imzalarım. Babası imzalarsa kanunen geçersiz sayılır. Böyle bir anlaşma yok zaten alınan bir para da yok" dedi.



Demet Şener ve İbrahim Kutluay arasında sular durulmuyor - Resim : 4


Şener, oğlu Ömer'in Real Madrid basketbol takımında çok başarılı gittiğini de söyledi. Ayrıca Real Madrid futbol takımında top koşturan Arda Güler ile bir araya geldiğini ve Arda'nın maça davet ettiğini söyledi.



Demet Şener ve İbrahim Kutluay arasında sular durulmuyor - Resim : 5


Kızı İrem'in Londra'da eğitim alacağını söyleyen Şener, "Eğitim masraflarını babası karşılayacak değil mi?" sorusuna, "Bir zahmet" diyerek topu Kutluay'a attı.


Demet Şener ve İbrahim Kutluay arasında sular durulmuyor - Resim : 6