Derin Mermerci hayvanlar için servetini ortaya koydu

Hayvan severliğiyle tanınan Derin Mermerci’nin Türkiye’nin dört bir yanındaki sokak köpekleri için yaptığı yardımın tutarı belli oldu.

Derin Mermerci hayvanlar için servetini ortaya koydu

Takvim Gazetesi'nin haberine göre cemiyet hayatının en gözde isimlerinden Derin Mermerci, sadece tarzı ve güzelliğiyle değil hayvanlara olan sevgisiyle de takdir topluyor.

Vaniköy'deki yalısında sekiz köpeğe bakan sosyetik güzel, son yıllarda ise kurduğu yardım vakfı sayesinde Türkiye'nin dört bir yanındaki can dostlarımıza el uzatıyor.

Geçtiğimiz günlerde Konya'da yaşanan acı olayla derin üzüntüye boğulan Derin Mermerci, hayvan barınaklarındaki koşulların iyileştirilmesi için de düğmeye bastı.

Kars, Ardahan, Tokat ve Ayvacık'taki barınaklara kulübe yardımı yapan sosyetik güzel, son olarak Zonguldak'ın imdadına koştu.

Zonguldak'taki barınaktaki şartların iyileştirilmesi için petek ve güneş enerjili ısınma sistemi arasında kalan sosyetik güzel, bunun için de 300 bin TL gibi bir rakamı gözden çıkardı.

Türkiye'nin dört bir yanında hali hazırda baktığı sokak hayvanlarının bakım masrafının toplam 240 bin TL olduğunu söyleyen sosyetik güzel, "Ben her ay yarısını ödeyeceğim. Diğer yarısı için de gönüllüleri desteğe çağırıyorum" dedi.

Böylece güzel sosyetiğin mama, bakım ve barınma gibi tüm ihtiyaçlar toplandığında can dostlarımız için ayırdığı aylık bütçenin neredeyse 400 bin TL'yi bulduğu ortaya çıktı.

Türkiye'nin dört bir yanındaki sokak köpeklerini onlara en iyi bakacak sahipleriyle buluşturan Mermerci, son olarak minik bir köpeği de Zonguldak'tan İstanbul'a getirtti.