Doğum yapan Rachel Araz'dan ilk paylaşım

İş insanı Sami Kirespi ile evlenen Rachel Araz, 8 Şubat’ta 3. kez anne olmuştu. Bebeğinin cinsiyetini doğumda öğrenen Rachel Araz doğum öncesi karelerini yayınladı. Ünlü fenomen bebeğinin ismi açıkladı.

Doğum yapan Rachel Araz'dan ilk paylaşım

Santa Farma İlaç Sanayi’nin patronu Sami Kiresepi ile evlenen sosyal medya fenomeni Rachel Araz günler önce yeniden anne olmanın heyecanını yaşamıştı. 

Sosyal medya hesabından takipçileriyle dertleşen Araz, bebeğinin cinsiyetini öğrendiğinde büyük bir şok yaşadığını itiraf etti.


Doğum yapan Rachel Araz'dan ilk paylaşım


Rachel Araz ile Sami Kiresepi, evlendikten iki yıl sonra ilk çocukları Galia’yı kucaklarına almışlardı.

Çift, 2020’de de ikinci kez anne-baba olmanın mutluluğunu yaşamıştı ve Lionel adını verdikleri erkek çocukları dünyaya gelmişti.

KIZ BEBEK DÜNYAYA GETİRDİ

Rachel Araz geçtiğimiz günlerde yeniden anne oldu. 

"Üçüncü çocuğumuzun cinsiyeti bizim için de sürpriz. Doğumda öğreneceğiz" diyen Rachel Araz’ın 3. çocuğu kız oldu.



Doğum yapan Rachel Araz'dan ilk paylaşım - Resim : 2


35 yaşındaki Rachel Araz, 1 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından bebeğinin dünyaya geldiği güne ait kareleri paylaştı.

HASTANE ODASINDA ÇEKİLEN KARELERİNİ YAYINLADI

Araz’ın ''8 Şubat’ta ailemize bir lokum prensesi katıldı. Kızımız oldu. Galia’mız abla, Lionel’imiz de abi oldu. Biz de resmen 3 çocuklu anne, baba.. Isabella’mız hayatımıza hoş geldin. Sayende evdeki kız nüfusu arttı, kartlar yeniden dağıtılıyor’’ notuyla paylaştığı karelerine kısa sürede beğeni ve tebrik mesajları yağdı.



Doğum yapan Rachel Araz'dan ilk paylaşım - Resim : 3

Öte yandan; Instagram hesabının hikaye bölümünden yayınladığı video ile takipçileriyle dertleşen Rachel Araz, bebeğinin cinsiyeti konusuyla eşiyle iddiaya girdiklerini ve erkek bebek beklerken kız bebek dünyaya getirince büyük bir şaşkınlık yaşadığını ifade etti.

‘BEBEK ODASINI BİLE YEŞİL VE LACİVET YAPMIŞTIM’

Çiçeği burnunda anne Rachel Araz doğumdan günler sonra yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"8 Şubat’ta doğum yaptım ve kız bebeğimiz oldu. Gerçekten doğumda şok oldum çünkü Sami ile iddiaya girmiştik. Sami ‘Kesin kız’ diyordu, ben ‘Kesin erkek’ diyordum ve o kadar emindim ki… Bebek odasını bile lacivert ve yeşil yapmıştım. Bütün kıyafetlerini çıkarıp dolabını hazırlamıştık. Gerçekten tamamen erkek bebek odaklı bir hazırlık yapmıştım. Doğum yaptıktan sonra üç hastanede kaldım öyle eve geldim. Üçüncü çocuk daha farklıymış"

KIZININ ADINI AÇIKLADI

Rachel Araz yaptığı bu paylaşımla minik kızının adını da açıklamış oldu.

Doğum yapan Rachel Araz'dan ilk paylaşım - Resim : 4


Araz ve Kirespi, kızlarına Isabella ismini koydu.