"Elif Buse Doğan silah zoruyla konser verdi" iddiası!

"Samsak döveci" şarkısıyla tanınan Elif Buse Doğan, konser ücretini alamadığı için mahkemelik olduğu organizatör Fatih Gül tarafından tehdit edildiğini iddia etti.

"Elif Buse Doğan silah zoruyla konser verdi" iddiası!

Sabah Gazetesi'nden Deniz Yusufoğlu'nun haberine göre Elif Buse Doğan, Nisan 2022'de konser anlaşması imzaladığı Fatih Gül'den konser ücretini alamayınca, icra yoluyla tahsilat yaptı.

Geçtiğimiz günlerde bir magazin programına çıkan Fatih Gül ise şarkıcı hakkında bazı iddialarda bulundu. Organizatör Gül, "Sahneye çıkmaktan vazgeçti. İkna ettik. Aldığı parayı SMA hastası çocuğa bağışlayacağını söyledi fakat onu da yapmamış" dedi.


"Elif Buse Doğan silah zoruyla konser verdi" iddiası!

Yaşanan bu olayın ardından Doğan, "Fatih Gül, konser ücretimi ödemediği gibi kardeşime silahını göstererek tehdit etmiştir. SMA'lı bebeğe de bağışımı yaptım." dedi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvuran Doğan, organizatör Fatih Gül hakkında suç duyurusunda bulundu. Sunulan dilekçesinde; "Programda müvekkilime doğrudan hakaret edilmiştir. Sosyal medyadan asılsız paylaşımlar yapılmış, müvekkilimin kişilik hakları zedelenmiştir. Elazığ konserinden önce Fatih Gül, kardeşine silah gösterdiği için müvekkilim korkuya kapılmıştır" denildi.

SAVCILIK SORUŞTURMA BAŞLATTI

Elif Buse Doğan, Fatih Gül ve konuşmaların geçtiği magazin programının yetkililerinin 'Hakaret', 'İftira' ve tespit edilecek suçlardan haklarında dava açılmasını talep etti.


"Elif Buse Doğan silah zoruyla konser verdi" iddiası! - Resim : 2


Doğan aynı zamanda koruma kararı ve yayın yasağı talebinde de bulundu.

Savcılık ise olayla ilgili soruşturma başlattı.