Eva Benir ünlü yapımcı Ogan Şenyolcu'dan şikayetçi oldu: "Evimi soydu"

Şarkıcı Eva Benir, eski sevgilisi olan yapımcı ve yönetmen Ogan Şenyolcu’ya "Köpeklerime baksın diye evimin anahtarını verdim ama o 200 bin lira değerindeki telefonumu ve kameramı çaldı" iddiasıyla dava açtı. Yönetmen Şenyolcu’nun 10 yıla kadar hapsi isteniyor.

Eva Benir ünlü yapımcı Ogan Şenyolcu'dan şikayetçi oldu: "Evimi soydu"

"Azazil: Düğüm, Alkarısı Cin-net, Üç Harfliler 2: Hablis" gibi filmlerin yapımcısı ve yönetmeni Ogan Şenyolcu'nun başı dertte!

Sabah Gazetesi'nden Arzu Kaya'nın haberine göre Şenyolcu'nun eski sevgilisi olan Eva Benir, "Önce sevgilim, sonra arkadaşım olan Şenyolcu'ya, evdeki köpeğimin bakımı için evimin anahtarını verdim. Ben şehir dışındayken 200 bin lira değerindeki kamera ve cep telefonumu almış" diyerek onu hırsızlıkla suçladı.


Eva Benir ünlü yapımcı Ogan Şenyolcu'dan şikayetçi oldu: "Evimi soydu"


DURUŞMAYA KATILMADI


Şenyolcu ise verdiği ifadede Benir'in kamera ve telefonunu kendisine hediye ettiğini söyledi ve "Ben de ona 20 bin lira vermiştim. Onu istiyorum" dedi.

Şenyolcu, kamera ve telefonu iade edeceğine yönelik taahhüdüne uymayınca yönetmenin 10 yıla kadar hapsi istendi.


Eva Benir ünlü yapımcı Ogan Şenyolcu'dan şikayetçi oldu: "Evimi soydu" - Resim : 2


Şenyolcu mazeret bildirmeden duruşmaya da katılmayınca hakkında zorla getirme kararı çıkarıldı.

Tutuklanmasına karar verilen Şenyolcu, yurt dışına çıkmama ve haftanın 2 günü karakola imza atma kaydıyla adli kontrol tedbirleri kapsamında serbest kaldı.