Funda Eryiğit'ten yeni yaşa romantik 'Merhaba'

Yönetmen Berkun Oya ile geçen mart ayında evlenen oyuncu Funda Eryiğit, 39 yaşına bastı. Eryiğit, doğum gününü sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarla kutladı.

Funda Eryiğit'ten yeni yaşa romantik 'Merhaba'

Rol aldığı ‘Bir Başkadır’ dizisi ve ‘Cici’ filminin yönetmeni Berkun Oya ile iki yıllık birlikteliklerini geçen mart ayında nikâhla taçlandıran Funda Eryiğit, evlendikten kısa bir süre sonra anne olmuştu.


Funda Eryiğit'ten yeni yaşa romantik 'Merhaba'


Şimdilerde oğlu Civan ile ilgilenen Eryiğit, 39. yaşını Instagram hesabından yayınladığı karelerle kutladı.



Funda Eryiğit'ten yeni yaşa romantik 'Merhaba' - Resim : 2

Oyuncu, paylaşımına şu notu düştü: “Telefonumun şarjı bitikti bütün gün, bir de Civan diş çıkarıyor, mazur görüyorum kendimi. 39’uncu yaşım süpersonik bir hızla çok şey yaşadığım bir yaş oldu. Mükemmel, berbat ve ikisinin arasında çeşitli yerlerde duran anların toplamını sevdiklerimle yaşadığım bir hayat, normal ve iyi bir hayattır bence.

Dolayısıyla ‘Nasılsın’ diye soranlara ‘Normal’ demek hoşuma gider, iyiye işarettir. Bu üçlü, bu hayat için normal mi bilmem ama bayağı iyi bir üçlü. Bundan böyle yalnız olamam. Yeni yaşım kutlu olsun!

Not: Kutlayan ve buraya kadar okuyan herkese içten teşekkür. Tüm mesajlara yetişemeyeceğim gibi görünüyor, hele ki bu saatten sonra. Hepinizi kucaklıyorum!”


Funda Eryiğit'ten yeni yaşa romantik 'Merhaba' - Resim : 3