Gisele Bündchen'e boşanmak yaradı! Kazancı dudak uçuklattı

13 yıl boyunca evli kaldığı futbol yıldızı Tom Brady ile geçtiğimiz sene boşanan ünlü model Gisele Bündchen, yeni hayatına başladıktan sonra kariyerine hızlı bir dönüş yaptı.

Gisele Bündchen'e boşanmak yaradı! Kazancı dudak uçuklattı

Sözcü Gazetesi'nin haberine göre 43 yaşındaki Brezilyalı süper model Gisele Bündchen, iki çocuğunu büyütmek için moda kariyerinden vazgeçmişti.

Ancak boşandıktan sonra podyumlara ve objektiflere dönüş yapan ünlü modelin bir yılda 561 milyon TL (20 milyon dolar) kazandığı tahmin ediliyor.


Gisele Bündchen'e boşanmak yaradı! Kazancı dudak uçuklattı


Daha önce Elle’e verdiği bir röportajda, “Ben üzerime düşeni yaptım, o da Brady’nin yanında olmaktı. Boston’a taşındım ve çocuklarımın büyüyebileceği, onu ve hayallerini destekleyebilecek bir koza ve sevgi dolu bir ortam yaratmaya odaklandım” demişti.

“Yapmak istediğim hala çok şey var” açıklamasında bulunan model, ayrılığından bu yana Louis Vuitton ve Gaia Herbs gibi markalarla işbirliği yaptı, Vogue Italia’nın kapağı için poz verdi ve hatta kendi yemek kitabını bile yayınladı.


Gisele Bündchen'e boşanmak yaradı! Kazancı dudak uçuklattı - Resim : 2


Son olarak Kaliforniyalı moda evi Frame, markanın Kış 2023 koleksiyonunun yeni yüzü olarak Bündchen’i seçti.

Kısa süre önce Southwest Ranches’ta 255 milyon TL’lik (9,1 milyon dolar) bir ev satın alan model, yakın zamanda o kadar çok kazanç elde etti ki, marka uzmanları DailyMail’e bunun onun şimdiye kadarki en kazançlı yıllarından biri olabileceğini ve 20 milyon dolara varan bir gelir elde etmiş olabileceğini söyledi.