Hadise'nin depremzedelere yardımı sürüyor

Asrın felaketi için sadece Türkiye'de değil Hollanda'da da yardım toplanması için çalışan Hadise, şimdi de Belçika'da harekete geçti. 

Hadise'nin depremzedelere yardımı sürüyor

Hadise, Türkiye'de gerçekleşen ve 11 ilimizi etkileyen iki depremin ardından depremzedeler için harekete geçti.

Ünlü şarkıcı, Hollanda'da başlatılan kampanyaya destek vermişti.

"ACIMIZ BÜYÜK"

Radyo kanallarındaki yayına katılan Hadise, "Şu an Hollanda'da radyo istasyonundayım. Depremzedeler için yardım toplanıyor. Yoğun bir gün. Acımız büyük... Evet çok zor günler geçiyoruz ama bir olunca gördüğünüz gibi her şeyi başarıyoruz. Burada olmak benim için önemli. Çünkü ben gurbetçi bir ailenin evladıyım. Burada insanlarla aramızda köprü olabilmek benim için çok önemli. Daha sonra İstanbul'a döneceğim ve akşamki ortak yayında ben de olacağım" açıklamasında bulunmuştu.

Hadise'nin depremzedelere yardımı sürüyor

HADİSE'DEN YENİ ATAK

Takvim Gazetesi'nin haberine göre
Birdy'nin "People Help the People" şarkısını yeniden yorumlamak için harekete geçen Belçikalı şarkıcılar arasında Hadise de yer alacak. 

2 Mart'ta tüm dijital platformlarda piyasaya çıkacak olan şarkıdan elde edilen tüm gelir ise depremzedeler için kullanılacak.

"DAYANMASI ÇOK ZOR"

Deprem sonrası duygularını takipçileriyle paylaşan Hadise, "Ölümle savaşan çocuklar, bebekler, anneler, babalar, aileler... Yıkılıp giden hayaller, hayatlar ve rüyalar... Uyumaktan, yemek yemekten dahi utanan bizler... Dayanması çok zor" ifadelerini kullanmıştı.