Hande Erçel ve Kerem Bürsin Amerika'ya gidiyor

Hande Erçel, kariyeri için çıtayı yükseltti. "Sen Çal Kapımı" adlı dizide rol alan oyuncu hem kişisel gelişim, hem de dil eğitimi için sevgilisi Kerem Bürsin ile birlikte Amerika'ya gidecek.

Hande Erçel ve Kerem Bürsin Amerika'ya gidiyor

Güneş Gazetesi'nin haberine göre oyuncu Hande Erçel, kişisel gelişim için harekete geçti. Erçel, Hollywood'un kalbinin attığı Los Angeles'ta 3 aylığına dil eğitimi için sevgilisi Kerem Bürsin ile birlikte ABD'ye gitmeye hazırlanıyor.

Oyuncu, burada kaldığı sürece İngilizcesini ilerletecek. Ayrıca Kıvanç Tatlıtuğ ve Çağatay Ulusoy gibi dünyaca ünlü aktörlerin de koçu olan Lori Lively'den ileri oyunculuk ve kişisel gelişim eğitimi alacak. 'Sen Çal Kapımı' dizisinin final çekimleri sonrasında soluğu yurtdışında alacak olan Erçel, geçtiğimiz günlerde "Biraz uzaklaşıp kendime yeni beceriler katmak, farklı deneyimler yaşamak, almayı planladığım eğitimlere zaman ayırıp kendimi geliştirmek istiyorum" demişti.

Serenay Sarıkaya, Kıvanç Tatlıtuğ, Çağatay Ulusoy, Özge Özpirinçci, ve Berrak Tüzünataç gibi isimler Hande Erçel gibi geçtiğimiz senelerde oyunculuk ve dil eğitimi için soluğu ABD'de almıştı.