Hande Yener'den Simge Sağın'ı şoke edecek sözler

Fenerbahçeli Hande Yener, Galatasaray'ın kutlamalarına giden Beşiktaşlı Simge'ye gönderme yaptı: "Tutmadığım takımın maçına asla gitmezdim..."

Hande Yener'den Simge Sağın'ı şoke edecek sözler

Takvim Gazetesi'nin haberine göre yıllardır sivri diliyle tanınan Hande Yener'in radarına bu kez de Simge Sağın takıldı.


Hande Yener'den Simge Sağın'ı şoke edecek sözler


Beşiktaşlı kimliğiyle bilinen Simge Sağın'ın "Aşkın Olayım" şarkısı İcardi'yle özdeşleşmiş ve yıldız futbolcunun her gol atmasının ardından statta çalınıyordu.



Hande Yener'den Simge Sağın'ı şoke edecek sözler - Resim : 2

Geçtiğimiz yıl Sarı- Kırmızılıların şampiyon olmasının ardından Simge Sağın, kutlamalara katılmış ve Beşiktaş taraftarları tarafından protesto edilmişti.


Hande Yener'den Simge Sağın'ı şoke edecek sözler - Resim : 3


Fenerbahçeli Hande Yener, Beşiktaş taraftarı olan Simge Sağın'ın Galatasaray kutlamasına katılmasıyla ilgili gönderme yaptı.


Hande Yener'den Simge Sağın'ı şoke edecek sözler - Resim : 4


Bir youtube programına katılan Yener, "Fenerbahçeli iki futbolcu iki şarkımı sahiplendi. Maçlarda ya 'Beni Sev' ya da 'Sebastian' çalıyor. Ben de 'Stat beni çağırıyor' diyerek maça gittim.

"BEŞİKTAŞ BENİ DAVET ETTİ"

Şarkılarımı Beşiktaş ya da Galatasaraylı bir futbolcu sahiplenseydi onların stadına maça gitmezdim"
dedi.



Hande Yener'den Simge Sağın'ı şoke edecek sözler - Resim : 5


Sözlerine devam eden Yener, "Simge Beşiktaşlı olarak Galatasaray'ın maçına gitti. Kendince çözdü durumu ama taraftarlar bunu anlamıyor. Bir kere beni Beşiktaş davet etti ama ben gitmedim" yorumunda bulundu.



Hande Yener'den Simge Sağın'ı şoke edecek sözler - Resim : 6