Meghan Markle'ın daha önce hiç görülmemiş fotoğrafları olay oldu

"Suits" ile yıldızını parlatan Meghan Markle, dizide beraber rol aldığı oyuncu arkadaşı Patrick J. Adams'ın paylaştığı fotoğraflarla yeniden gündeme geldi.

Meghan Markle'ın daha önce hiç görülmemiş fotoğrafları olay oldu

Sözcü Gazetesi'nin haberine göre 2011’den 2019 yılına kadar tam 9 sezon boyunca yayınlanan Suits dizisinde rol alan Meghan Markle, dizi günlerini geride bıraksa da hayranları ve rol arkadaşları ona hatırlatma konusunda kararlı.

Ünlü oyuncu, Prens Harry ile evlenip Kraliyet Ailesi’ne katıldıktan sonra yeniden uzun soluklu bir yapımda yer almadı.

Meghan Markle'ın daha önce hiç görülmemiş fotoğrafları olay oldu


Sadece eşi ile beraber Netflix için hazırladıkları ve Kraliyet’teki yaşamlarına odaklanan belgesel seriyle gündeme gelirken, Markle’ın eski rol arkadaşı ona ufak bir hatırlatma yaptı.



Meghan Markle'ın daha önce hiç görülmemiş fotoğrafları olay oldu - Resim : 2


Patrick J. Adams, Suits çekimlerinden Sussex Düşesi’nin daha önce hiç görülmemiş kamera arkası fotoğraflarını paylaştı. Ancak kısa süre sonra bu paylaşımları sildi.



Meghan Markle'ın daha önce hiç görülmemiş fotoğrafları olay oldu - Resim : 3


Adams’ın paylaştığı fotoğrafların birinde Markle, deri bir kanepeye uzanırken görülüyor. Ve son olarak şeffaf bir şemsiyenin altına saklanırken görülüyor.



Meghan Markle'ın daha önce hiç görülmemiş fotoğrafları olay oldu - Resim : 4

Adams, paylaşımlarla beraber arkadaşlarını özlediğini belirtirken beklemediği bazı tepkiler aldı ve bunun üzerine de kısa sürede bu paylaşımları kaldırdı.


Meghan Markle'ın daha önce hiç görülmemiş fotoğrafları olay oldu - Resim : 5