Mehmet Dinçerler'in yeni sevgilisi kim olacak?

Ünlü şarkıcı Hadise ile evliliği geçtiğimiz hafta sona eren Mehmet Dinçerler, ayrılığın ardından ilk kez objektiflere yansıdı. Bebek'te görüntülenen Dinçerler, gazetecilerin sorularına yanıt vermedi.

Mehmet Dinçerler'in yeni sevgilisi kim olacak?

Usta televizyoncu Bilal Özbilge'nin yapımcılığı ve Didem Delen, Bilal Özcan ile Pınar Eliçe'nin muhteşem uyumlarıyla magazin gündemine yön veren "Beyaz Magazin" programında özellikle ses sanatçısı Pınar Eliçe; dobra ve samimi yorumlarıyla ses getiriyor...

Beyaz Magazin'in manşetinde mutsuz ve dalgın halleri dikkat çeken Mehmet Dinçerler vardı.

Pınar Eliçe'nin, "Mehmet'in bundan sonraki tutumu ve tavrını izlememiz gerekiyor. Tercihini yine ünlü bir kadından yana yapacak mı, yapmayacak mı? Ünlü bir kadınla olmanın bedelini ağır ödedim deyip normal bir insanla bir işadamı olarak gözlerden uzak mı yaşayacak?" ifadelerinin ardından yayında Kerimcan Durmaz'ın Mehmet Dinçerler'i boşandıktan sonra tekrar takibe aldığı hatırlatılarak Durmaz ile yeni olduğu iddia edilen bir fotoğrafı gösterildi.

 

Didem Delen, "Yüzde bir milyon Mehmet Dinçerler'in yeni sevgilisi ünlü bir kadın olacak" derken Bilal Özcan ise "Kerimcan Durmaz bırakır mı arkadaşını, kurda kuzuyu kaptırır mı? Sanatçıyla evlenmeyeceksin der" şeklinde konuştu.