Öpüşmeleri olay olan Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya aynı otelde mi kaldı?

Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ'un başrolünde oynadığı Aile dizisi ilk bölümüyle izleyicinin karşısına çıktı.

Öpüşmeleri olay olan Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya aynı otelde mi kaldı?

Aile kavramının en tartışmalı yönlerinin ele alındığı dizinin ilk bölümündeki öpüşme sahnesi ekran başındakilerin tepkisi çekti.

Show TV'de ilk bölümü ekrana gelen diziyi izleyen birçok sosyal medya kullanıcısı sosyal medyadan "Daha ilk bölümde öpüşme sahnesi hiç uygun olmadı" şeklinde yorumlar yaptı.


 


Beyaz TV'de ekrana gelen "Söylemezsem Olmaz" programında gazeteci Bilal Özcan, "Başak Dizer ne hissetmiştir kocasının öpüşme sahnesini izlerken?" sorusunu gündeme getirirken Bircan Bali'de "Onu bunu bilmem ama Başak Dizer'in ismini dizinin bitiminde gördüm. Eşinin stylingini üstlenmiş" yanıtını verdi.

"Bir de şunu duydum. Serenay ile Kıvanç Tatlıtuğ aynı otelde kalmışlar. İzmir'in dışında..." diyen Bilal Özcan'ın sözleri karşısında şaşıran Bircan Bali, "Dışında niye ya?" diye sordu.

Bilal Özcan'ın, çekimlerin Çeşme çevresinde gerçekleştiğini ifade etmesi üzerine ise Bali, "E sete neresi yakınsa orada kalacaklar" dedi.

BİLAL ÖZCAN'DAN ŞAŞIRTAN İDDİALAR

"Serenay ile aynı otelde kalmak..." diyen Bilal Özcan şaşırtıcı iddialarını şöyle sürdürdü: "Şahmaran dizisinde Burak Deniz ile aynı otelde kaldılar. Bize gelen duyumlar, iddialar odalar değişiyordu şeklinde..." 

Bilal Özcan'ın bu iddiaları karşısında kahkaha atan Bircan Bali, "Kıvanç yapmaz ya! Kıvanç'ım yapmaz" yorumunu yaptı.