Özge Özpirinçci'nin 'lebaleb' doğum günü partisi

Oyuncu Özge Özpirinçci 35 yaşına; aralarında Kıvanç Tatlıtuğ, Başak Dizer, Murat Dalkılıç, Berrak Tüzünataç ve Uraz Kaygılaroğlu'nun olduğu ünlü arkadaşlarıyla girdi.

Özge Özpirinçci'nin 'lebaleb' doğum günü partisi

Özge Özpirinçci için ünlü isimler önce bir mekanda doğum günü partisi düzenledi.

Mekan çıkışında aracının içinde görüntülenen Kıvanç Tatlıtuğ, gazetecilerin iznini isteyerek sorularına başka bir gün yanıt vermek için söz verdi.

Mekanın ardından ünlü konuklar; Özge Özpirinçci ve uzatmalı sevgilisi Burak Yamantürk'ün birlikte yaşadıkları 3 katlı müstakil villaya geçti.

Akşam saatlerinde yaptıkları gürültü nedeniyle komşular polise şikayette bulundu.

Polis kapıya gelince; Burak Yamantürk'ün agresif tavırlar sergilediği ve basın mensuplarına "Evin içerisini de çek a... k..." şeklinde küfür ettiği iddia edildi.

Villadan ilk çıkan isimler; Berrak Tüzünataç ve yeni bir aşka yelken açtığı Uraz Kaygılaroğlu oldu.

Berrak Tüzüntaç, muhabirlere "Sayenizde polis baskını oldu" şeklinde bir çıkışta bulununca basın mensupları Tüzünataç'a şikayetin komşular tarafından yapıldığını hatırlattı.

O esnada söze giren sevgilisi Uraz Kaygılaroğlu ise "Bir parti falan değil; ateşin başında müzik dinledik. Müzik dinlemek yasak değil. Ayrıca saat 22 bile olmadı" diyerek arayı yumuşatmaya çalıştı.

Villadan çıkan Murat Dalkılıç da benzer bir iddiayla polis baskının muhabirler nedeniyle yapıldığını ima eden ifadelerde bulunarak aracına yöneldi.

Dalkılıç, eski sevgilisi Hande Erçel'in adının yakın arkadaşlarıyla aşk dedikodusuna karıştığı yönündeki soruya bozularak yanıt vermedi.

ÖZGE ÖZPİRİNÇCİ'DEN AÇIKLAMA

Yazılı basında ve televizyonda yayınlanan bu haberin ardından doğum günü sahibi Özge Özpirinçci ise şu açıklamayı yaptı:

Özge Özpirinçci'nin 'lebaleb' doğum günü partisi