Pasaportu çalınan Melisa Aslı Pamuk kendi filminin galasına katılamadı

Fransa’da hırsızlar ünlü futbolcuların milyon euroluk malikanelerine dadandı. Onlar arasında Lille’in yıldızı Yusuf Yazıcı da vardı. Soyguncular Yazıcı’nın paralarını, pahalı saatlerini ve sevgilisi Melisa Aslı Pamuk’un pasaportunu çaldı. Ünlü oyuncu bu yüzden Türkiye’deki galaya katılamadı.

Pasaportu çalınan Melisa Aslı Pamuk kendi filminin galasına katılamadı

Takvim Gazetesi'nden Doğan Savaş'ın haberine göre Avrupa'nın göbeği hırsızlıkla çalkalandı. Fransa'da art arda yaşanan hırsızlık olayları, gündemi salladı. Hırsızlık çeteleri hem zengin aileleri hem de dünyaca ünlü futbolcuların kapısına dayandı.

Fransız polisi hırsızlık olaylarına çare bulamadı. Gruplar halinde dolaşan çeteler, Fransa'nın Lille takımında futbolcu Yusuf Yazıcı ile Paris Saint Germain'in üçüncü Alexandre Letellier ile Olimpic Lion'un defans oyuncusu Nicolás Tagliafico'nun evini soyup soğana çevirdi.

Yusuf'un başına gelen olay ise ilk değildi. 2019 yılından bu yana Lille'de forma giyen Yusuf Yazıcı'nın evine ikinci kez hırsız girdi. UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Klaksvik'i konuk eden Lille'de forma giyen milli futbolcu Yusuf Yazıcı'nın evine maç sırasında hırsız dadanmıştı.



Pasaportu çalınan Melisa Aslı Pamuk kendi filminin galasına katılamadı

Milli futbolcunun evinden lüks saatler, kıyafetler ve deri eşyalar çalındı.

İşte bu durum Yusuf'un sevgilisi ünlü oyuncu Melisa Aslı Pamuk'u da sarstı. Çünkü hırsızlar sadece değerli eşyaları değil Yusuf ile Melisa'nın pasaportunu da çaldı.


Pasaportu çalınan Melisa Aslı Pamuk kendi filminin galasına katılamadı - Resim : 2


Bu durum güzel Melisa'yı zor durumda bıraktı.

Güzel oyuncu pasaportu olmayınca Fransa'dan çıkamadı. İstanbul'a gelip filminin galasına katılamadı.

Pamuk, konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak "Galada olamadığım için çok üzgünüm. Emeği geçen herkesi teşekkür ederim" ifadesini kullandı.

Güzel oyuncu pasaportunu çıkarmak için konsolosluğa giderken Fransız polisi de yeni soygunları önlemek içini düğmeye bastı.