Pınar Eliçe: "Hadise ruhunu arındırmadan ilişkiye başlamasın"

Hadise, konserinde parmağındaki yüzüğü çıkararak yere fırlattı. Yüzüğün boşanma aşamasındaki eşi Mehmet Dinçerler'in evlenirken verdiği 3 milyon liralık yüzük olduğu iddia edildi.

Pınar Eliçe: "Hadise ruhunu arındırmadan ilişkiye başlamasın"

Usta televizyoncu Bilal Özbilge'nin yapımcılığı ve Didem Delen, Bilal Özcan ile Pınar Eliçe'nin muhteşem uyumlarıyla magazin gündemine yön veren "Beyaz Magazin" programında özellikle ses sanatçısı Pınar Eliçe; dobra ve samimi yorumlarıyla ses getiriyor...

Programın manşeti Hadise'nin son konserinde, 'Prenses' şarkısını seslendirirken şarkının “Özgürlüğüme gölgeyi hakaret sayarım” kısmında parmağındaki yüzüğü çıkararak yere fırlatmasıydı.

Habere ilişkin yorumlarda bulunan Pınar Eliçe, Hadise'ye tavsiyelerde de bulunarak şu ifadeleri kullandı:

"Attığı yüzüğün o 3 milyonluk yüzük olduğunu sanmıyorum. Hadise artık olayı şova dönüştürmeye başladı. Hadise'nin başına gelenler sanki hiç bir kadının başına gelmiyor gibi konuşmalar yapılıyor. Binlerce mağdur kadın var. 1 haftadır dönen bu konuşmalara hepimiz üzüldük. Kimse ayrılmak için evlenmiyor... Ama bugün Hadise çok daha güçlü bir şekilde sahnelere geri dönüp hayatına kaldığı yerden devam ediyor. Milyonlarını kazanmaya devam ediyor.


 



Hadise'ye tavsiyem; artık lütfen kendini iyice dinlendirmeden; ruhunu, bedenini arındırmadan bir başkasıyla ilişkiye başlamasın. Çivi çiviyi söker mantığıyla yanlış tercihler yaptı. Ben Hadise'ye dinlenmesini ve sakinleşmesini tavsiye ediyorum..."