Selena Gomez ve Taylor Swift geliri Gazze'ye bağışlanacak gösteriyi izledi

ABD'li şarkıcılar Selena Gomez ve Taylor Swift, Brooklyn bölgesinde düzenlenen ve geliri Gazze'ye insani yardım sağlanması için bağışlanacak gösterinin izleyicisi oldu.

Selena Gomez ve Taylor Swift geliri Gazze'ye bağışlanacak gösteriyi izledi

Sözcü Gazetesi'nin haberine göre ABD basınındaki haberlere göre Selena Gomez ve Taylor Swift, komedyen Ramy Youssef'in Brooklyn'deki gösterisini izlemeye gitti. 

Geliri Gazze'ye insani yardım sağlanması için bağışlanacak komedi gösterisini oyuncular Cara Delevingne, Anna Taylor Joy ve Zoe Kravitz de izledi. 

Mısır asıllı ABD'li komedyen Youssef, Instagram'da, 3 Kasım 2023 ve 2 Şubat 2024 arasındaki gösterilerinin gelirinin Gazze'ye insani yardım sağlanması için Amerikan Yakın Doğu Mülteci Yardımı (ANERA) adlı sivil toplum kuruluşuna bağışlanacağını açıklamıştı. 

"KEŞKE DÜNYAYI DEĞİŞTİREBİLSEYDİM"

Selena Gomez, İsrail'in Gazze'ye saldırılarına ilişkin yaptığı Instagram paylaşımında da şu ifadeleri kullanmıştı: 

"Tüm insanları, özellikle de çocukları korumalıyız ve şiddeti tamamen durdurmalıyız. Kelimelerim veya bir etiket (hashtag) asla kimseye yetmeyeceği için üzgünüm. Masum insanların canının yanmasına dayanamıyorum. Midemi bulandıran şey bu. Keşke dünyayı değiştirebilseydim fakat bir paylaşım değiştirmeyecek."