Ünlü oyuncular okuma provasında buluştu
“Çakallarla Dans 8: Şututgart Çıkarması” filmi 14 Temmuz’da İstanbul’da sete çıkacak.
Birsen Altuntaş’ın haberine göre yapımcılığını SugarWorkz, TAFF Pictures ve CJ ENM Türkiye‘nin, yönetmenliğini Murat Şeker’in üstlendiği “Çakallarla Dans 8: Şututgart Çıkarması” filminin çekimleri ağustos ayının ilk haftası Şututgart ve Berlin‘de devam edecek.
6 Kasım’da vizyona girecek olan filmin okuma provası Suadiye Otel’de gerçekleştirildi. Provaya filmin oyuncularının yanı sıra yönetmen ve senarist Murat Şeker, senarist Ali Tanrıverdi ile genel koordinatör Hülya Şeker de katıldı. Şevket Çoruh, Murat Akkoyunlu, Didem Balçın, Timur Acar, Hakan Bilgin, Nur Sürer, Ceyhun Yılmaz, Mazlum Sümer, Tim Seyfi, Murat Çelik, Sergen Deveci, Tanju Bilir ve Nazlı Senem Ünal’ın da yer aldığı buluşma, bol kahkaha ve renkli görüntülere sahne oldu.

Hazırlık çalışmalarına ocak ayında başlanan ‘Çakallarla Dans 8: Şututgart Çıkarması’ için Almanya’da çekilecek sahnelerin mekân araştırmaları da tamamlandı. Bu süreçte Kayınço Gökhan (Şevket Çoruh), Del Piero Hikmet (Murat Akkoyunlu), Köfte Necmi (Timur Acar), Fatma (Didem Balçın) ve Hüseyin Abi (Hakan Bilgin) karakterlerinin yer alacağı çekim noktaları belirlendi.
KADROYA YENİ İSİMLER KATILDI
Nur Sürer’in hayat verdiği Yenge karakterinin yanı sıra Tim Seyfi, Vildan Çırpan, Aslı Melisa Uzun, Ceyhun Yılmaz, Sergen Deveci, Nazlı Senem Ünal ve Tanju Bilir de oyuncu kadrosuna dahil oldu.