Ünlü yıldızlardan afet bölgesine moral ziyareti

Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı İle Mücadele Derneği (UCİM), Türkiyeyi yasa boğan 11 ilimizi etkileyen yıkıcı depremlerin ardından depremzede çocukların yaralarını sarmak için harekete geçti.

Ünlü yıldızlardan afet bölgesine moral ziyareti

Habertürk'ün haberine göre dernek aralarında çok sayıda ünlü ismin bulunduğu gönüllülerle Gaziantep ve Kahramanmaraş’a moral ziyaretinde bulundu.

Ünlü yıldızlardan afet bölgesine moral ziyareti

UCİM genel başkanı Saadet Özkan’ın da katıldığı buluşmaya dahil olan ünlüler arasında; Uraz Kaygılaroğlu, Nilperi Şahinkaya, Yıldız Çağrı Atiksoy, Ayşe Tolga, Ahu Yağtu, Bora Akkaş, Emre Yusuf ve Janset vardı.


Ünlü yıldızlardan afet bölgesine moral ziyareti - Resim : 2


Janset, Ahu Yağtu ve Ayşe Tolga, "Yüzümüzdeki gülüşlerin sebebi çocukların mutluluğu" açıklamasını yaptı.

Janset, bölgeden fotoğraflar paylaşarak, hislerini şu sözlerle dile getirdi: "Yüreğimizin onlarla attığını söylemeye, isteyene sarılmaya, çocukları gülümsetmeye gittik. Çocuklar vatanımız, vatanımıza sahip çıkmak da görevimiz. Birbirimize iyi geldik. Hep birlikte bu yaraları sevgiyle saracağız. Bir de nikâh törenine dahil olduk. Biz de şahit olduk bu güzel ana."

Ünlü yıldızlardan afet bölgesine moral ziyareti - Resim : 3

Uraz Kaygılaroğlu ise "Keşke farklı koşullarda kavuşsaydık" ifadelerini kullandı.



Ünlü yıldızlardan afet bölgesine moral ziyareti - Resim : 4


Nilperi Şahinkaya ise duygularını "Çocuklarla oyunlar oynadık. Onların hayata yaklaşımı bize hep örnek" ifadeleriyle dile getirdi.