Yağmur Atacan'dan eşi Pınar Altuğ hakkında 'eli maşalı' itirafı!

Yağmur Atacan, eşi Pınar Altuğ’un nasıl eli maşalı olduğunu anlattı. Altuğ, “Lazımsa kavga ederiz” derken, Atacan ise “Pınar ile kavgaya girilmez” diyerek herkesi güldürdü.

Yağmur Atacan'dan eşi Pınar Altuğ hakkında 'eli maşalı' itirafı!

Takvim Gazetesi'nin haberine göre Pınar Altuğ, geçtiğimiz gün eşi Yağmur Atacan ile yüzü olduğu bir temizlik markasının reklam çekimlerinde boy gösterdi.

İlerleyen yaşına rağmen formda olması hakkında konuşan ünlü yıldız, "Çok koşturuyorum. Sabahları sporu aksatmıyorum. Dört senedir aralıklı oruç yapıyorum. Akşamüstü 17.00'de yemek yemeye başlıyorum. Bunun sebebi akşamları ailemle sofraya oturmak. Onlar yerken masada oturmak zevkli gelmiyor. Aile her şeyden önemli... Kendime böyle formül buldum ve işe yarıyor. Bütün testlerde iyi çıkıyorum

Akşamüstü 17.00'de yemek yemeye başlıyorum. Bunun sebebi akşamları ailemle sofraya oturmak. Onlar yerken masada oturmak zevkli gelmiyor. Aile her şeyden önemli... Kendime böyle formül buldum ve işe yarıyor. Bütün testlerde iyi çıkıyorum" ifadelerini kullandı.


Yağmur Atacan'dan eşi Pınar Altuğ hakkında 'eli maşalı' itirafı!


SONUÇ BELLİ

Eşi Yağmur Atacan'ın, hiç kavga etmediğini söylediği sırada araya giren oyuncu, "Lazımsa ederiz hemen" diyerek espri yaptı.



Yağmur Atacan'dan eşi Pınar Altuğ hakkında 'eli maşalı' itirafı! - Resim : 2



Atacan, "Kavga etmeyi mi sevmiyorsunuz?" sorusuna, "Kazanamayacağınız kavgaya girmeyeceksiniz. Pınar ile kavgaya girilmez çünkü sonucu belli..." yanıtını verdi.