Aleyna Tilki parasızlık mı çekiyor? Flaş itiraf

Sosyal medyada takipçileriyle dertleşen genç şarkıcı Aleyna Tilki, şöhret yolculuğunda yaşadığı zorlukları ve duygularını anlattı.

Aleyna Tilki parasızlık mı çekiyor? Flaş itiraf

‘Sen Olsan Bari’, ‘Yalnız Çiçek’ ve ‘Cevapsız Çınlama’ gibi şarkılarıyla tanınan 22 yaşındaki şarkıcı Aleyna Tilki, hem kariyeriyle hem de özel hayatıyla ilgili adından sıkça söz ettiriyor.


Aleyna Tilki parasızlık mı çekiyor? Flaş itiraf


Sözcü Gazetesi'nin haberine göre son olarak Serdar Ortaç’ın albümünde yer alan Aleyna Tilki, sosyal medyada takipçilerine içini döktü.


Aleyna Tilki parasızlık mı çekiyor? Flaş itiraf - Resim : 2

“DEDİKLERİNİ YAPSAYDIM KAYBOLACAKTIM”

Şöhreti yakaladığı dönemde çevresindekilerin kendisine “Aleyna ün varken devam et, durma kaybolursun” dediğini söyleyen Tilki, “Dediklerini yapsaydım, istemediğim şekilde devam etseydim asıl kaybolacaktım. Bazı şeylere ‘Durun, karışmayın’ dedim. Asla umursamadım, durdum. Kendimi kazandım” dedi.



Aleyna Tilki parasızlık mı çekiyor? Flaş itiraf - Resim : 3

“BİR SÜRÜ ARKADAŞ ELEDİM”

Aleyna Tilki, geçen sene depresyona girdiğini de belirterek, “Gün geçtikçe hayatımda başka başka duygular da yaşadım. Arkadaşlarımla çok güzel günler geçirdim. Sonra böyle kimseyi görmek istemediğim günler de oldu. Kendime mutluyken de mutsuzken de beni kabul edecek arkadaşlar seçtim. Bir sürü arkadaş eledim” diye konuştu.


Aleyna Tilki parasızlık mı çekiyor? Flaş itiraf - Resim : 4

“MEZARLIKLARDA VAKİT GEÇİRMEYİ ÇOK SEVDİM”

İki gün önce hayatını kaybeden dostu, sanatçı Haluk Akakçe’nin ölüm haberini aldığı için çok üzgün olduğunu söyleyen Tilki, “Varoluşçuluk felsefesini de seviyorum. Başımıza bir şey gelebilir, birini kaybedebiliriz. Bunların hepsi doğal. O yüzden ölümü anlayan bir tarafım var. Mezarlıklarda vakit geçirmeyi çok sevdim. Çünkü beni sıfır noktasına götüren bir yer” dedi.



Aleyna Tilki parasızlık mı çekiyor? Flaş itiraf - Resim : 5

'PARA KAZANMAK UMURUMDA DEĞİL' DİYORDUM”

Konserlere çıkmadığı dönem parasız kaldığını da itiraf eden Tilki, “Bir dönem konserlerime ara verdim çünkü canım istemedi. Sektördekiler ‘Aleyna parasız kalmamalısın, çalışmaya devam etmek zorundasın’ gibi şeyler söylüyorlardı. Ben de çalışmak istemiyordum. Ve para beni tehdit edecek bir unsur olmuyordu. ‘Para kazanmak benim umurumda değil’ diyordum” ifadelerini kullandı.



Aleyna Tilki parasızlık mı çekiyor? Flaş itiraf - Resim : 6


Aleyna Tilki, “Ve şu anda bir sırt çantasıyla da hayatımı geçindirebilirim. Yaşım genç. Canım isterse gidip başka bir iş de yapabilirim. Hatta kendi playlist’imi çalıp kokteyl yapıp çalışmak istediğim mekânlar bile oldu. Konserlerim olacak tabii. Şu anda da çıkmak istiyorum. Hatta konserlere çıkmadığım bir dönem paramın bayağı azaldığı olmuştu. O zaman bile onun olmayışıyla eğlendiğim oluyordu. Sokakta o kadar çaresiz insanlar var ki benim bulunduğum durum hiçbir şey” ifadelerini kullandı.


Aleyna Tilki parasızlık mı çekiyor? Flaş itiraf - Resim : 7


SEZEN AKSU’NUN NASİHATI

Sezen Aksu’nun kendisine nasihat verdiğini de anlatan Tilki, “2018 yılında Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni’nde ‘En iyi pop kadın şarkıcı’ ödülünü kazanmıştım. Törende ‘Gerçek Aleyna’yı göstermek istiyorum’ dedim. O konuşmam olay olmuştu. Sezen Aksu beni aradı, ‘Anlatmak istediklerini şarkı yazarak anlat’ dedi. Ben de duygularımı şarkıyla anlatmaya karar verdim. Daha az konuşan biri olmaya başladım” diye konuştu.