Ameliyata alınan Gülseren Budayıcıoğlu'nun kalbine stent takıldı

"Kırmızı Oda", "Camdaki Kız", "Masumlar Apartmanı" ve "Yalı Çapkını" gibi son döneme damga vuran dizilere imza atan Gülseren Budayıcıoğlu kalbine stent takıldığını açıkladı.

Ameliyata alınan Gülseren Budayıcıoğlu'nun kalbine stent takıldı

Gülseren Budayıcıoğlu son yıllarda eserlerinden uyarlanan ve yapım ortağı olduğu “Kırmızı Oda”, “Masumlar Apartmanı”, “Camdaki Kız” ve “Yalı Çapkını” gibi izlenme rekorları kıran dizilerle gündemde…

Ünlü psikiyatr sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda geçen hafta apar topar ameliyata alındığını açıklayarak şunları söyledi:

“Sevgili arkadaşlarım geçen hafta bir sabah ani bir göğüs ağrısıyla hastaneye gittim. Yapılan anjioda kalp damarlarımdan birinin tıkanmak üzere olduğunu gördüler ve hemen bir stent taktılar. Akşama kendimi çok iyi hissediyordum. Kalp krizine dönüşmeden yakalaması iyi oldu. Hayat bana bir şans daha verdi.

Sevenlerimin ve hastalarımın dualarıyla hayatta kalabildim. Kızım, oğlum ve kardeşlerim beni hiç yalnız bırakmadılar. Hayatın kıymetini zaten hep bilirdim ama umarım bu ikinci şansı daha iyi kullanabilirim.

Hastaneden çıkınca kızımın hediye ettiği bir örnek pijamalarımızla balkona oturup neler konuştuk neler…

Hepinize sağlıklı ve güzel günler dilerim…”

Ameliyata alınan Gülseren Budayıcıoğlu'nun kalbine stent takıldı


Sacitaslan.com olarak Gülseren Budayıcıoğlu'na geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz...