Bircan Bali sinir krizi geçirdi: "Dünyaları götürdünüz! Hesap vereceksin"

15 gündür ekrana gelmeyen "Söylemezsem Olmaz" programı bu sabah Bilal Özcan, Sinem Yıldız ve Bircan Bali'nin sunumlarıyla ekrana geri döndü.

Bircan Bali sinir krizi geçirdi: "Dünyaları götürdünüz! Hesap vereceksin"

Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki iki deprem 10 ilde büyük yıkıma neden oldu.

Sosyal medya fenomeni Oğuzhan Uğur hakkında Kahramanmaraş ve Hatay'da baraj duvarlarının patladığı yönünde paylaşım yaptığı gerekçesiyle 'Halkı yanıltıcı bilgiyi alenen yayma' suçundan resen soruşturma başlatılmıştı.

Bircan Bali sinir krizi geçirdi: "Dünyaları götürdünüz! Hesap vereceksin"


Beyaz TV'de ekrana gelen "Söylemezsem Olmaz" programında Bircan Bali, Oğuzhan Uğur'a çok sert çıkarak şu ifadeleri kullandı:

"Oğuzhan'ın tweetini gördüm afet bölgesinde çalışan arkadaşımı aradım. 'Şu anda burada baraj patladı deniliyor. İzdiham var. Hepimizi uzaklaştırdılar. Çalışmaları durdurdular. Baraj patlaması yok' dedi bana. Enkaz altından ses geliyorken çalışmalar durdurulmuş. Allah bunun hesabını sorar. Büyük infiale, büyük bir kıyamete sebep oldun. Bunu ödeyeceksin! Orada izdiham olmuş, birbirini ezen olmuş. Kalp krizi geçirmişler...


 

Her şeyi çok iyi biliyorsun ya. Önüne gelen herkesi eleştirdin. Ben de dahil. Günlerce, saatlerce. Ağzımı açıp cevap vermeye tenezzül dahi etmedim. Ama bu kamuyu ilgilendiren milli bir konu. Sen böyle yalan haberi bu kadar üstünkörü geçemezsin. Hayır! Hesap vereceksin! İfade vermeyeceksin, hesap vereceksin çıkıp! Dünyaları götürdünüz. Dünyaları yediniz, yuttunuz banane helal hoş olsun. Seni tıklayanların problemi. Burada hesap vereceksin. Orada ses gelen bir bebeği bıraktıysa senin yüzünden ekipler, hesap vereceksin Oğuzhan!"