Çağatay Ulusoy, Bensu Soral, Rıza Kocaoğlu ve Ece Sükan'ın olaylı gecesi!

Çağatay Ulusoy, Bensu Soral, Rıza Kocaoğlu ve Ece Sükan'ın olaylı gecesi, Beyaz TV'de ekrana gelen "Söylemezsem Olmaz" programı kamerasına takıldı.

Çağatay Ulusoy, Bensu Soral, Rıza Kocaoğlu ve Ece Sükan'ın olaylı gecesi!

Bayramda gözler gözde tatil beldelerine çevrilmişken; aldığı bir istihbaratı değerlendiren "Söylemezsem Olmaz" muhabiri Mustafa Ağdağ, ünlü isimleri birlikte görüntüledi.

Suadiye'de bir mekanda arasında yeni sevgilisinin de bulunduğu üç kız arkadaşıyla eğlenen Çağatay Ulusoy daha sonra rotayı Etiler'e çevirerek soluğu Rıza Kocaoğlu ile Bensu Soral'ın yanında aldı.

Çağatay Ulusoy, Bensu Soral, Rıza Kocaoğlu ve Ece Sükan'ın olaylı gecesi!

Etiler'de bulunan lüks mekanda sabahın ilk ışıklarına değin sefa süren ünlü isimler daha sonra kendilerini bekleyen VIP araca binerek mekandan ayrıldı.

Bebek'te bulunan bir apartmanın önünde park eden aracı "Söylemezsem Olmaz" kamerası yakaladı.


Çağatay Ulusoy, Bensu Soral, Rıza Kocaoğlu ve Ece Sükan'ın olaylı gecesi! - Resim : 2

Muhabiri fark edince aracın içinde başlayan panik, kapıların açılmasıyla kameraya yansıdı.

Çağatay Ulusoy hemen toparlanırken; karşısındaki güzel saçlarıyla yüzünü gizledi.


Çağatay Ulusoy, Bensu Soral, Rıza Kocaoğlu ve Ece Sükan'ın olaylı gecesi! - Resim : 3

Araçtan inen Çağatay Ulusoy ve sevgilisi evin yolunu tutarken; Rıza Kocaoğlu ve arkadaşı ayakta durmakta zorlandı.

Çağatay Ulusoy, Bensu Soral, Rıza Kocaoğlu ve Ece Sükan'ın olaylı gecesi! - Resim : 4


Kocaoğlu, Çağatay Ulusoy'u takip ederek apartmana girerken, araçta kalan Bensu Soral ise geceyle ilgili açıklama yaptı.

Çağatay Ulusoy, Bensu Soral, Rıza Kocaoğlu ve Ece Sükan'ın olaylı gecesi! - Resim : 5


"Bugün dizimizin final bölümüydü. Onun kutlamasını yaptık. Arkadaşlarımızı bıraktık. Biz de evimize gidiyoruz. Eşim Hakan'da katılmak istedi ama setimiz çok geç bitince; uykusuz olduğu için katılamadı. Allah korusun ayrılık yok."
diyen Bensu Soral, muhabirin 'Rıza Kocaoğlu ile sarmaş dolaş eğlenmişsiniz' ifadesi üzerine ise "Asla öyle bir şey mümkün değil. Rıza benim 10 yıllık arkadaşım. Herkesle sarmaş dolaştık. Bütün ekip olarak oradaydık. Bir veda söz konusuydu. Çağatay'da arkadaşımız. Bir şey arıyorsunuz ama boşuna arıyorsunuz" yanıtını verdi.

Programda bu görüntülerin çekildiği anlarda Hakan Baş'ın kalbiyle ilgili bir problem yaşadığı ve geceyi hastanede geçirdiği bilgisi verildi. Çağatay Ulusoy'un yeni aşkının da Ece Sükan olduğu ve söz konusu apartmanda güzel yıldızın oturduğu söylendi.

Bircan Bali görüntülerin çekilmesinin ardından yanlış anlaşılmayı ortadan kaldırmak için Bensu Soral'ın yapımcı Bilal Özbilge'yi aradığını "Yanlış anlaşılmaya müsait bir konu olduğu için açıklamak istedim. Benim eşim ameliyat oldu. O yüzden bunun yanlış anlışmasını istemiyorum." dediğini aktarırken; Soral'ın eşine geceyle ilgili ayrıntıları daha sonra anlattığını söyledi.