Çağlar Ertuğrul sevgilisiyle evlenmek istemiyor: "Altınlarımı geri verin!"

7 yıldır Kayla Manukyan ile aşk yaşamasına karşın eEliliğe sıcak bakmayan ünlü oyuncu Çağlar Ertuğrul, yine gündem yaratacak açıklamalarda bulundu.

Çağlar Ertuğrul sevgilisiyle evlenmek istemiyor: "Altınlarımı geri verin!"

Takvim Gazetesi'nden Doğan Savaş'ın haberine göre Çağlar Ertuğrul, geçtiğimiz gün Ahmet Mümtaz Taylan'nın programına konuk olmuştu. 

Kayla Manukyan ile mutlu bir ilişki yaşayan Etuğrul, "Sevgilimle sette tanıştık, o bir stil danışmanı... Biz de Kıvanç'la Başak gibi olalım dedik. Neredeyse 7 yıl olacak. Sürekli soruyorlar ne zaman evleneceğimizi... Bir kere pahalı her şey dedim, çok ciddiye aldılar. Düğüne gidiyorsunuz altın takıyorsunuz, 2 sene sonra boşanıyorlar, 'Altınımı geri ver' demek istiyorum" şeklinde konuşmuştu.

"BOŞANMAK DAHA ZOR"

Yakışıklı oyuncu önceki gün 'Override' oyununun Kadıköy'de yapılan galasında ortaya çıktı. 


Çağlar Ertuğrul sevgilisiyle evlenmek istemiyor: "Altınlarımı geri verin!"


"Arkadaşlarımın düğünlerinde altın takıyorum, 2 yıl sonra boşanıyorlar, altınlarımı geri isteyeceğim" 
sözüyle çok konuşulan Ertuğrul konuyla ilgili muhabirlerin sorularına, "Haksız mıyım? Bakın altın ne kadar oldu. Ben anlamam, geri istiyorum altınlarımı..." diyerek kahkaha attırdı.


Çağlar Ertuğrul sevgilisiyle evlenmek istemiyor: "Altınlarımı geri verin!" - Resim : 2


Sözlerine devam eden oyuncu, "Şaka bir yana hayatı bir şekilde geyiğe vurmak gerekiyor. Bu devirde zaten evlenmek değil boşanmak daha zor" şeklinde konuştu.