Galatasaray'da Mauro Icardi hazırlığı!

Galatasaray'da gözler yeni transferlerde ama akıllar bugün inecek uçakta... Arjantinli forvet Mauro Icardi, bu gece İstanbul’da olacak. Taraftarlar tarihi bir karşılama töreni, yönetim de satışa hemen sunulmak üzere 9 numaralı forma ve özel Icardi tişörtleri hazırladı.

Galatasaray'da Mauro Icardi hazırlığı!

Sözcü Gazetesi'nden Mesut Yıldırım'ın haberine göre Galatasaray’ın yeni transferlerinden Zaha ve Bakambu, bugün takımla birlikte ilk kez çalışacak ama camianın asıl beklediği isim Mauro Icardi…

Paris Saint-Germain'den (PSG) bonservisi alınan Arjantinli forvet, eşi ve menajeri Wanda Nara'nın sağlık sorunları nedeniyle rötar yapmıştı. Pazar günü gelmesi beklenen 30 yaşındaki santrforun yolculuğu öne çekildi.

Arjantinli yıldız, eşi ve çocukları ile bindileri özel uçaktan fotoğraf paylaşarak ‘Geliyoruz’ mesajı gönderdi.

3 yıllık sözleşme imzalanan Icardi, bu gece 23.55 sularında özel uçakla İstanbul'a inecek.

Sarı-Kırmızılı taraftarlar golcü futbolcu için tarihi bir karşılama töreni hazırlıyor. Bu nedenle İstanbul Havalimanı'nda yoğun güvenlik önlemleri alınacak.

STATTA ŞOV YAPILACAK

Yönetim de Icardi ile ilgili hazırlıklarını tamamladı. 9 numaralı forma Arjantinli yıldıza ayrılırken KAP bildiriminin ardından, özel olarak hazırlanan sınırlı sayıdaki (12 bin) özel Icardi tişörtleri, GS Store'larda ve ‘Online' olarak satışa sunulacak.

Aslan; Icardi'nin bonservisi için Fransız kulübüne 4 yıllık taksitlerle toplam 10 milyon Euro ödeyecek. Yıldız futbolcu bonuslarla birlikte sezon başı 10 milyon Euro kazanırken, bu paranın büyük bölümünü sponsorlar karşılayacak.

Pazar günü tüm yeni transferlerle statta taraftara açık imza töreni düzenlenmesi planlanıyor.