Hadise'den sahil fotoğrafı paylaşan Mehmet Dinçerler'e olay sözler

Hadise'nin yeni şarkısını duyurduğu paylaşımın ardından eski eşi Mehmet Dinçerler'in önce paylaşıp sonra sildiği fotoğraf gündem yarattı.

Hadise'den sahil fotoğrafı paylaşan Mehmet Dinçerler'e olay sözler

Dün akşam bir ödül töreninde "Söylemezsem Olmaz" kamerasına yansıyan Hadise, "Şarkılarınızda eski yaşanmışlıklara gönderme var mı?" sorusuna "Ben her çıkardığım şarkıda bir hikaye vermeye çalışıyorum sevenlerime. Klibiyle, fotoğraflarıyla, müziğiyle, şarkının sözleriyle... Kendi yaşadığım şeyler başkalarının yaşadığı şeyler... Hepsi bir arada bana bir ilham oluyor." yanıtını verdi.

'Zor günler geride kaldı mı? İyi misiniz?' sorusuna ise Hadise'den "Yaraları saramazsam bu kadar güzel işlere imza atamam. Bu kadar güzel şarkılar beni bulmaz. Hepimiz insanız, düşüp kalakacağız hayat böyle. Nasıl düştüğün değil nasıl kalktığın önemli. Ben geri kalkmaya bayılıyorum. O yüzden iyiyim" yanıtı geldi.

Hadise'ye eski eşi Mehmet Dinçerler'in önce paylaşıp sonra sildiği fotoğraf sorulunca ise ünlü şarkıcı "Kapanan bir konunun hala gündem olması çok enteresan bir şey. Anlıyorum magazin ama benim yorum yapacağım bir durum değil. Benim gündemimde yok." dedi.


Hadise'den sahil fotoğrafı paylaşan Mehmet Dinçerler'e olay sözler



Muhabirin 'Kimse prim yapmaya çalışmasın Hadise üzerinden diyorsunuz' yorumu üzerine ise Hadise, "Güzeldi bu! Sevdim bunu" diyerek kahkaha attı.