'İnci Taneleri' dizisinin yeni sezonuyla ilgili flaş gelişme

"İnci Taneleri" 15 Mayıs’ta ekrana gelen 44. Bölümüyle sezon arası vermişti. Dizinin yaratıcısı ve başrol oyuncusu Yılmaz Erdoğan bu arada 2019’da seyirciyle buluşan “Organize İşler Sazan Sarmalı”nın Netflix’e 8 bölümlük “Organize İşler Karun Hazinesi” dizisinin senaryosunu yazıyor.

'İnci Taneleri' dizisinin yeni sezonuyla ilgili flaş gelişme

Birsen Altuntaş'ın haberine göre “İnci Taneleri” dizisi 2 sezon boyunca perşembe akşamlarına damgasını vurmuştu. 

Şenol Sönmez’in yönettiği BKM imzalı dizi 15 Mayıs’ta ekrana gelen 44. Bölümüyle sezon arası vermişti.

Dizinin yaratıcısı ve başrol oyuncusu Yılmaz Erdoğan bu arada 2019’da seyirciyle buluşan “Organize İşler Sazan Sarmalı”nın Netflix için 8 bölümlük “Organize İşler Karun Hazinesi” dizisinin senaryosunu yazıyor.


'İnci Taneleri' dizisinin yeni sezonuyla ilgili flaş gelişme


Son gelen bilgi dizinin eylül başında sete çıkıp kasım sonunda bitmesinin planlandığı yönünde…

ANNE OĞUL DİZİDEN AYRILDILAR

Bu nedenle İnci Taneleri’nin ocak ayında Kanal D ekranında yerini alacağı öğrenildi. Geçen günlerde oyunculara da diziyle ilgili bu gelişme hakkında bilgi verildi.


'İnci Taneleri' dizisinin yeni sezonuyla ilgili flaş gelişme - Resim : 2



Bu arada dizinin Arcan’ı Bora Cengiz ile annesi Mahun’a hayat veren Gülenay Kalkan ekibe veda etti.