Mihre Mutlu ile İbrahim Çelikkol'un boşanma nedeni Ebru Şancı'yı şoke etti!

Mihre Mutlu geçtiğimiz günlerde eski eşi İbrahim Çelikkol'dan övgü dolu sözlerle bahsederken; boşanma nedenlerine dair bir iddia gündeme bomba gibi düştü.

Mihre Mutlu ile İbrahim Çelikkol'un boşanma nedeni Ebru Şancı'yı şoke etti!

Mihre Mutlu konuk olduğu YouTube kanalında “Yaptığın en cesur şey neydi?” sorusuna, “Evlenme şeklim… Hâlâ eski eşimi zaten çok severim… Biz nişanlıyken tatile gittiğimizde Datça’da Kindos Feneri’ni çok beğenip, enerjisini de çok sevip akşam yemeğinde karar verip hiç kimseye bir şey söylemeden, anneler, babalar, kardeşler, arkadaşlar dahil… Sanırım ondan bir 18 saat sonra gittik orada evlendik…” diye konuşmuştu.

Beyaz TV'de ekrana gelen "Söylemezsem Olmaz" programında Bircan Bali, "İbrahim Çelikkol'un çok yardımsever olduğunu biliyorum. İbrahim ve Mihre boşanırken şöyle bir şey duymuştum. İbrahim çok pintiymiş. Kendisine son model spor arabayı alıyormuş dünya parasına ama evde tek fatura ödemezmiş. Ben sorunların bu yüzden olduğunu duydum. Pinti demeyelim de sorumsuzmuş." ifadelerini kullandı.

Bali'nin açıklaması üzerine yüzünü ekşiten Ebru Şancı ise "Aman kız kurtulmuş ondan. İyi olmuş boşamış. Kova burcu değil mi İbrahim Çelikkol? Mehmet Ali Erbil falan hep Kova... Benciller" şeklinde konuştu.