Peri masalı sona mı eriyor? Meghan Markle Prens Harry'i terk mi edecek?

Meghan Markle ve Prens Harry'nin artık birbirlerinden ayrı vakit geçirmeyi tercih ettiği ve Markle'ın, Harry'siz daha başarılı olacağını düşündüğü söyleniyor.

Peri masalı sona mı eriyor? Meghan Markle Prens Harry'i terk mi edecek?

Sözcü Gazetesi'nin haberine göre geçtiğimiz günlerde Meghan Markle’ın, Hollywood’un ünlü yetenek ajansı William Morris Endeavour ile sözleşme imzaladığı söylendi.

WME olarak bilinen ajans, 1800’lerde kurulmuş oldukça köklü bir ajans. Ayrıca Dwayne Johnson, Adele ve tenisçi Serena Williams gibi dünyanın önde gelen yıldızlarından bazılarını temsil etti.


Peri masalı sona mı eriyor? Meghan Markle Prens Harry'i terk mi edecek?


Ve kısa bir süre önce, Meghan Markle’ın yetenek ajansıyla anlaştığı, Hollywood’da güçlü bir oyuncu olmak istediği söyleniyor.

Markle’ın bu yeni oyunculuk hedefi Prens Harry’e uymadığı gibi bir kaynağın anlattığına göre; Markle Prens Harry olmadan daha iyisini yapabileceğini düşünüyor: “Meghan, ona her zaman tam desteğini vermesine rağmen, Harry olmadan projeler üzerinde tek başına çalışmak için zaman ayırırsa daha başarılı olacağını düşünüyor.”



Peri masalı sona mı eriyor? Meghan Markle Prens Harry'i terk mi edecek? - Resim : 2


Kaynak ayrıca Markle’ın yetenek ajansıyla yaptığı yeni anlaşmasının şov dünyası muhabiri Kinsey Schofield’ın, Hollywood’da güçlü bir oyuncusu olmak istediğine dair iddiayı da güçlendirdi.



Peri masalı sona mı eriyor? Meghan Markle Prens Harry'i terk mi edecek? - Resim : 3


Çiftin eskisi kadar gözde olmadığına dair haberler, son günlerde sık sık magazin basınında yer alıyor.

Closer Magazine çiftin artan iş baskıları ile karşı karşıya kaldığını ve markalarını kurtarmak için çok çalışmak zorunda kaldıklarını söyledi. Ve daha yakın bir zamanda da Radar Online, çiftin ayrı zaman geçirdiğini söyledi. Bir kaynağa göre; Harry, Markle’ın hayatına uyum sağlayamadığı gibi kendini bulmak istiyor.


Peri masalı sona mı eriyor? Meghan Markle Prens Harry'i terk mi edecek? - Resim : 4


Kaynak, çiftin farklı kıtalarda ayrı zaman geçirdiğini, Prens Harry’nin Afrika’ya tek başına bir gezi için hazırlandığını da ekledi.