Pınar Eliçe'den manidar Engin Akyürek sorusu! "Hayatında biri var mı?"

Pınar Eliçe, Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç'un aldığı boşanma haberini yorumlarken çarpıcı ifadelerde bulundu.

Pınar Eliçe'den manidar Engin Akyürek sorusu! "Hayatında biri var mı?"

Beyaz TV'de ekrana gelen "Söylemezsem Olmaz" programında Pınar Eliçe, Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç ayrılığını yorumlarken "Sosyal medyada yazılan yorumları okudum. Oğuzhan Koç'a biraz haksızlık yapıldığını düşünüyorum. Tabi dört duvar arasında yaşananları kimse bilemez. Bizim de kulağımıza üflenen bazı duyumlar var. Engin Akyürek'in hayatında biri var mı?" diye sordu. Bircan Bali, "Bunu niye sordun?" diye yanıt verince, Eliçe, "Öyle bir sordum. Sorasım geldi sordum. Belki nedenlerini önümüzdeki günlerde izah ederim veya daha iyi algılayabiliriz" dedi.

Bircan Bali, Eliçe'nin sözleri üzerine "Benim duyduğum bir şey var. Oğuzhan çevresine 'Benim karıma ne oldu?' diyormuş. Beklemediği ve hiç hazır olmadığı bir şey yaşıyor Oğuzhan." yorumunu yaptı.

Pınar Eliçe, "Şaşkınlık yaşayan ve ne olduğunu anlamaya çalışan Oğuzhan olduğuna göre Demet'te bir değişimler oldu. Ya Oğuzhan'a olan aşkı bitti ya eskisi kadar önemsememeye başladı. Ya da ilgisi başka bir yere kaydı. İlgin başka tarafa kayınca diğer taraftaki kişi sana batar. Aynı yatakta yatmak istemezsin... Aynı eve girmek istemezsin. Her şey batabilir. Bence önümüzdeki günlerde bunlarla ilgili şeylere şahit olabiliriz." şeklinde konuştu.