Tuba Büyüküstün ve Halit Ergenç'i buluşturan dizinin galası yapıldı

Halit Ergenç ve Tuba Büyüküstün’ü buluşturan “Yarın Yokmuş Gibi” dizisinin galasına Birce Akalay, Cihangir Ceyhan, Murat Boz, İbrahim Selim, Rıza Kocaoğlu, Dolunay Soysert, Engin Hepileri, Beyza Şekerci ve Fırat Tanış gibi isimler katıldı.

Tuba Büyüküstün ve Halit Ergenç'i buluşturan dizinin galası yapıldı

Birsen Altuntaş'ın haberine göre birçok unutulmaz projeye imza atan ünlü yönetmen Zeynep Günay’ın son dizisi “Yarın Yokmuş Gibi”nin galası yapıldı. 


Tuba Büyüküstün ve Halit Ergenç'i buluşturan dizinin galası yapıldı


4 bölümlük dizide Manolya Demir adlı bir oyuncuya hayat veren Tuba Büyüküstün, “Çok değişik bir deneyim yaşadık. Bizim için set çok keyifliydi. Çok güçlü bir senaryoyla iyi bir iş çıkardığımıza inanıyorum” dedi. Hakan adlı bir gazeteciye hayat veren Ergenç dizinin konusu hakkında “Bu, bir politika yazarının bir oyuncuyla röportaj yapmasıyla başlayan bir hikâye… Bir gecede, birbirlerini tanıma sürecini izliyoruz” bilgisini verdi.



Tuba Büyüküstün ve Halit Ergenç'i buluşturan dizinin galası yapıldı - Resim : 2


Galada sevgilisi Fırat Tanış’ın yalnız bırakmadığı yönetmen Zeynep Günay ise tek mekânda, tek gecede geçen dizi için “Her zaman denk gelecek bir şey değil bu… Bu kadar kuvvetli iki oyuncuyla bu kadar şahane bir set deneyimi yaşadığım için çok mutluyum. Yaptığımız işin seyircinin de kalbine değmesini umuyorum” dedi.


Tuba Büyüküstün ve Halit Ergenç'i buluşturan dizinin galası yapıldı - Resim : 3


CB Medya imzasını taşıyan dizi, 2003 yapımı “Interview” filminden senarist Ekin Atalar tarafından diziye uyarlandı.