Ünlü isimler deprem felaketi için tek yürek oldu

Kenan İmirzalıoğlu, Kıvanç Tatlıtuğ, Özge Özpirinçci, Kıvanç Kasabalı ve Oktay Kaynarca gibi isimler AHBAP'ta bir araya gelerek depremzedeler için tek yürek oldu.

Ünlü isimler deprem felaketi için tek yürek oldu

6 Şubat Pazartesi sabahı saat 04:17'de Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7.7; saat 13.24'te Elbistan ilçesinde 7.6 büyüklüğünde meydana gelen iki depremle başta Hatay, Adıyaman, Malatya, Gaziantep ve Diyarbakır olmak üzere 10 kent yıkıma uğradı.


 


Deprem bölgelerine desteğini bir an olsun esirgemeyen AHBAP'ın başkanı Haluk Levent paylaştığı videoda "Sağ olsunlar dostlarım geldiler. Bir çok yerle pazarlık yaptık. Bölgeye göndereceğimiz ilk etapta 2000 çadırı sabah hemen ayarladık. TIR'larımızı bölgeye gönderiyoruz. Kıvanç Kasabalı burada... Özge Özpirinçi burada. Yurt dışıyla görüşüyor. Çok iyi İngilizcesi var. Kenan İmirzalıoğlu güneş panelleriyle ilgili görüşüyor. Kıvanç Tatlıtuğ bölgelere TIR'ların nasıl giriş yapabileceği konusunda yetkililerle konuşuyor. Oktay Kaynarca sabahtan beri başını, saçını yoluyor. Elinden gelen her şeyi herkes yapıyor" ifadelerini kullandı.