Burak Özçivit ve Fahriye Evcen çifti zirvede

Sevgililer Günü'ne özel yapılan ankette 2021 yılının en beğenilen çifti belli oldu.

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen çifti zirvede

Birçok ünlü çiftin yer aldığı 2021'in Sevgililer Günü Pırlanta Çifti belli oldu. Bu yıl yedincisi düzenlenen ve 'KızlarSoruyor'un klasikleşen Sevgililer Günü Pırlanta Çifti anketinin sonuçları yayınlandı. Anıl Altan ve Pelin Akil, Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak, Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu, Hadise ve Kaan Yıldırım çiftinin de yer aldığı listenin en çok oy alan çifti Burak Özçivit ve Fahriye Evcen oldu.

BURAK VE FAHRİYE SEÇİLDİ

2021'in Sevgililer Günü Pırlanta Çifti anketinin kazananı Burak Özçivit ve Fahriye Evcen çifti oldu. Özçivit ailesi, kullanıcıların gönlünde taht kurmuş olacak ki önemli bir oy alarak birinciliğe yükseldi. Yakışıklı oyuncu Burak Özçivit ve eşi Fahriye Evcen, kullanıcıların yüzde 35'inin oyunu almayı başardı.

ANIL ALTAN VE PELİN AKİL ÇİFTİ BİRİNCİLİĞİ ZORLADI

Rol aldıkları dizide tanışan ve aşk yaşamaya başlayan Pelin Akil ve Anıl Altan da ülkemizin en sevilen çiftlerinden biri olmayı başarmıştı. 2016 yılında dünya evine giren çiftin ikiz bebekleri ile sosyal medyada yaptıkları paylaşımlar herkes tarafından gıpta ile takip ediliyor.

Ancak Pelin ve Anıl Altan çifti Burak Özçivit ve Fahriye Evcen çiftine karşı direnç gösteremeyerek ikinci oldu. Çift, ankette kullanılan oyların yüzde 26'sını aldı.

CEYDA DÜVENCİ VE BÜLENT ŞAKRAK DA ANKETTE YER ALDI

Sefirin Kızı dizisinde Kahraman Boz karakterine hayat veren Bülent Şakrak ve başarılı oyuncu Ceyda Düvenci de ankette yer alan isimlerdendi. Sosyal medyada sık sık aile pozları paylaşan Düvenci ve Şakrak çifti, Pelin Akil ve Anıl Altan'ın ardından üçüncü seçildi. Katılımcıların yüzde 23'lük bir kısmı Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak çifti için oy kullandı.

SİNEM VE KENAN İMİRZALIOĞLU OYLAMANIN GÜÇLÜ ADAYLARINDANDI

Çiçeği burnunda anne-baba Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu çiftinin daha yüksek oy almasını beklerken, çift aldığı oylarla en fazla dördüncülüğe kadar yükselebildi. Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu ikilisi, katılımcıların yüzde 16'sının oylarını aldı.

SEVGİLİLER GÜNÜ SEMBOL ÇİFTİ HADİSE VE KAAN YILDIRIM

Yapılan bir diğer ankette de; Sevgililer Günü Sembol Çifti oylandı. Pırlanta Çift anketi ile eş zamanlı yapılan Sembol Çift anketinin kazananı ise Hadise ve Kaan Yıldırım oldu. Çift, oyların yüzde 48'ini alarak birinciliği açık ara kazandı.